Ledové království II je tady! Dozvíme se, odkud má Elsa své magické schopnosti?

Video se připravuje ...
Ledové království má pokračování! Představuje se Frozen 2!
Foto: Falcon
Sdílej na facebooku
21. listopadu  2019 
 06:00

Na tuhle chvíli čekaly tisíce dětí, zvláště pak holčiček. Ledové království II přichází tento týden do českých kin. Znovu se tak můžete těšit na Elsu a Annu, sympatického Kristoffa a ztřeštěného sněhuláka Olafa. A možná se i dozvíte, jak získala Elsa své magické schopnosti.

Animovaný film Ledové království z produkce Walt Disney Animation Studio se stal mezi dětmi hitem. Pokračování Ledové království II přichází šest let po uvedení prvního dílu. A je tak docela dost možné, že nás opět zasáhne "elsománie" a vaše děti budou potřebovat vše s motivem Ledového království. Před Vánoci ideální načasování :)

Muzikálový příběh, jehož úvodní píseň nazpívala Monika Absolonová, ale nebodoval jen u dětí, úspěch slavil i u kritiků. Získal dva Oscary v kategoriích nejlepší originální píseň a nejlepší celovečerní animovaný film. A stal se tak jednou z nejoblíbenějších a komerčně nejúspěšnějších "disneyovek" v historii! Sami jsme zvědaví, zda i filmová dvojka bude tak vydařená. 

A co že nás čeká v pokračování Ledového království? Ústřední pětice postav se nemění. Královna Elsa, její sestra Anna, sněhulák Olaf, ledař Kristoff a sob Sven se opět vydají na nebezpečnou výpravu plnou kouzel a dobrodružství. Cílem dobrodružné výpravy by měla být i odpověď na otázku, proč a jak získala Elsa své magické schopnosti. 

Unikátní Disney Frozen 2 – interaktivní zóna 

Neveřejná česká premiéra pohádky Ledové království proběhla ve středu v multikině CineStar v Centru Černý Most. Běžné promítání snímku v multikině startuje už dnes. A vedle oblíbené pohádky vás tu čeká i překvapení – unikátní Disney zóna pro děti, která tu bude otevřena až do konce roku. Na děti tu čekají interaktivní instalace a jednotlivá zastavení, kde budou plnit různé úkoly. Ti nejšikovnější si pak odnesou i některý z tematických upomínkových předmětů.

Vedle toho je na Černém Mostě připraveno i tradiční kluziště, které ledový zážitek ještě umocní. Tak co, vezmete děti do kina? 

Jak vznikal hlas Elsy? Podívejte se na video!

Video se připravuje ...
Na tohle chtějí vaše děti do kina! Pro Ledové království II nazpívala píseň Absolonová • VIDEO: 

Sdílej na facebooku
Autor: Gabriela Kolinová

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku