O tohle se hraje v soutěži Maminka roku! Přihlaste sebe, kamarádku nebo třeba sestru

Pobyt ve family hotelu Dachstein Konig si užije celá rodina
Foto: Maminka
Sdílej na facebooku
16. dubna  2020 
 11:04

Finalistky Maminky roku budou v závěru soutěže hrát o ceny v celkové hodnotě osm set tisíc korun. Přečtěte si článek, podívejte se do galerie, o co všechno se soutěží.

Vyhlašujeme již 3. ročník výjimečné soutěže plné dojemných, silných i inspirativních příběhů. Znáte ve svém okolí maminku, která by mohla na titul aspirovat? Myslíte, že byste si tento titul zasloužila vy sama? Přihlaste se a můžete vyhrát skvělé ceny v celkové hodnotě 800 000 korun

O jaké ceny se hraje? Tady stručný přehled

Vítězka kategorie MAMINKA HRDINKA získá:

  • ateliérové profi focení celé rodiny s kompletním stylingem a make-upem 

Vítězka kategorie MAMINKA PODNIKATELKA získá:

  • získá inzertní prostor v rozsahu 2x 1/1 strany v časopise maminka k propagaci své značky a podnikání, které je popsáno v jejím soutěžním příběhu

Vítězka kategorie MAMINKA BLOGERKA získá:

  • získá možnost redakčně spolupracovat minimálně na dobu jednoho roku s naší redakcí, tedy možnost uveřejnit své články na webu maminka.cz a sociálních sítích. 

Absolutní vítězka MAMINKA ROKU navíc získá:

POBYT v luxusním baby friendly hotelu Dachsteinkönig v hodnotě 70000 Kč Půjčení vozu TOYOTA – NA JEDEN TÝDEN v hodnotě 18 000 Kč Balíček a voucher HAMI v celkové hodnotě cena 7 000 Kč Voucher na nákup hraček MATTEL v celkové hodnotě 10.000Kč Voucher na nákup oblečení Marks and Spencer v celkové hodnotě 5.000Kč

A to není zdaleka všechno - přehled všech cen najdete PODROBNĚ zde v pravidlech soutěže MAMINKA ROKU

Některé věci teď dělat nemůžeme, ale některé ano. Některé dokonce dělat musíme i nadále v míře mnohem větší než obvykle – starat se celé dny o děti včetně školáků, pomáhat seniorům s nákupy, myslet na to, jak uchránit naši rodinu před nákazou koronavirem. 

I tady se ukáže, jak skvělé jsme, jak skvělé jsou mnohé z vás – i proto vyhlašujeme další ročník soutěže Maminka roku – všechny potřebné informace najdete na webu soutěže ZDE

My doufáme, že to zase bude krásné a dojemné, jako předchozí dva ročníky. Pamatujete? Tady připomínáme článek s nejsilnějšími momenty ze soutěže Maminka roku 2019 - k přečtení TADY

Tak jako v minulých ročnících se bude soutěžit ve třech kategoriích: krom celkové vítězky hledáme Maminku blogerku, Maminku hrdinku a Maminku podnikatelku. 

Zvažujete přihlášku? Přihlásit se do soutěže Maminka roku 2020 můžete on line TADY. Můžete si to ještě rozmyslet. Přihlašování běží až do 27. dubna 2020.  

Sdílej na facebooku
Autor: red
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku