Celebrity, které mají vážně hodně dětí! Kdo jich má nejvíc ze všech?

Velká rodina Jamie Olivera by se klidně mohla ještě rozrůst, manželka by další děti chtěla.
Foto: Profimedia
Sdílej na facebooku
25. dubna  2019 
 06:00

Některé herečky či herci po dětech netouží, jiní plození dětí považují za příjemnou rutinu. Vedle toho si ještě nějaké dítě navíc třeba adoptují. Velké rodiny jsou prostě v módě! Které zahraniční a české celebrity mají hodně dětí a jsou na to pyšné?

Tori Spelling

Donna ze seriálu Beverly Hills 90210 má se svým manželem Deanem McDermottem pět dětí. Liama (9), Stellu (8), Hattie (5), Finna (4) a ročního Beaua Deana. Z dětí jsou oba unešení a jsou pro ně požehnáním, jak se mnohokrát Tori svěřila na sociálních sítích. Svého pátého syna porodila ve svých třiačtyřiceti letech a je na to pyšná. Další dítě bylo zřejmě „náplastí“ na jejich manželskou krizi, kdy se provalilo, že Dean Tori podváděl a prý byl závislý na sexu. Děti zřejmě dokážou slepit cokoli, alespoň v jejich případě. „Jsme vděční za naši krásnou a velkou rodinu,“ svorně prohlašují.

Kris Jenner Kardashian

Kris Jenner je televizní hvězda, producentka, která je matkou slavné Kim Kardashian. Se svým manželem právníkem Robertem Kardashianem měla čtyři děti – Courtney, Kim, Khloé a Roberta. S manželem Williamem Brucem Jennerem pak měla dvě děti – Kendall a Kylie. Po více než dvaceti letech se manželství Kriss s Brucem rozpadlo, možná i proto, že se Jenner rozhodl změnit pohlaví. Zvolil si ženské jméno Caitlyn. Jak později Kris prohlásila, ke Caitlyn má prý lepší vztah než dřív k Bruceovi. Vzhledem k tomu, že Bruce měl předtím už čtyři děti, dohromady je to celkem 10 dětí!

Angelina Jolie

Slavná herečka už je s Bradem Pittem rozvedená, ovšem pořád zůstávají rodiči! Společně mají tři adoptované děti – Maddox, Pax a Zaharu – a tři biologické děti – Shiloh, Know a Vivienne. I když se po dvanácti letech manželství jejich cesty rozešly, shodli se na tom, že pohoda dětí je pro ně to nejdůležitější. Angelina prohlásila, že i když bylo rozvodové období velmi těžké, domnívá se, že to rodinu ve finále zocelí. „Přeji si, aby naše děti byly hlavně šťastné a spokojené. Zaslouží si vidět svět, a ne být jen v hollywoodském vězení, kde by nemohly mít normální život.“

Eddie Murphy

Hollywoodský komik je ve svých šestapadesáti letech otcem devíti dětí! S expřítelkyní Paulette McNeely má syna Erica (28) a s Tamarou Hoodovou syna Christiana (27). S první manželkou Nicole Mitchellovou měl pět dětí – Briu (27), Mylese (24), Shayne (23), Zolu (17) a Bellu (15). Dvojice spolu žila 13 let a rozvedli se v roce 2006. Další ženou, která mu porodila dítě, byla bývalá členka Spice Girls Melanie Brown, známá jako Mel B, s ní má dceru Angel (10). Před dvěma lety mu pak deváté dítě porodila australská modelka a moderátorka Paige Butcher – dceru Izzy Oona. Od té doby herec seká latinu.

Kevin Costner

Oscarový herec Kevin Costner je otcem sedmi dětí. S první manželkou Cindy Silvou má Annie, Lily a Joe. Cindy byla láska ze střední školy a vzali se v roce 1978. Po šestnácti letech se rozvedli a Kevin prožil krátký románek s Bridget Rooney, z něhož však vznikl syn Liam. V září 2004 si vzal o dvacet let mladší modelku a designérku kabelek Christine Baumgartner, s níž má tři děti – Caydena, Hayese a nejmladší Grace. Costner se tak stal bezesporu nejstarším a nejplodnějším hercem Hollywoodu! Slavný herec přiznal, že s prvním dítětem máte pocit, že ho milujete tak moc, že další už víc milovat nemůžete. „Jakmile ale přijde další, uvědomíte si, že pro lásku máte ještě hodně místa,“ řekl.

Mel Gibson

Podobně jako Kevin je i Mel velmi plodný. Ve svých šedesáti se stal podeváté otcem! Se svou první ženou Robyn má sedm dětí – Hannah (38), Edwarda a Christiana (36), Louise (30), Mila (28) a Thomase (19). V roce 2007 se začal scházet s ruskou klavíristkou Oksanou, s níž má dceru Luciu (9). S ní se nakonec také rozešel a nyní žije s Rosalind Ross (28), která mu před rokem porodila syna Larsa Gerarda. Mel otcovství miluje a přiznává, že při výchově nebyl bezchybný. Dbá na přísnost a tvrdí, že pár na zadek dítěti nikdy neuškodí. „Neexistuje něco jako dokonalý rodič, protože pokazit jde něco strašně snadno. Je to hned. Ale doufám, že jsem toho v životě podělal míň než ostatní rodiče,“ řekl pro Sunday Time Magazine.

Jamie Oliver

Slavný šéfkuchař Jamie Oliver je velmi zaneprázdněn nejen v kuchyni, ale i doma v rodině. S manželkou Jools má totiž pět dětí – Poppy Honey (15), Daisy Boo (14), Petal Blossom (8), Buddy Bear (7) a Rivera Rocketa (1,5). Jamie se chtěl údajně nechat sterilizovat, protože pět dětí mu bohatě stačí, ale manželka mu to zakázala. Přála by si totiž ještě jednoho potomka. „Děti jsou naše štěstí, stárnu, ale pokud to půjde, rozhodně do toho půjdu znova. Jamie si myslí, že už jsme skončili, ale to člověk nikdy neví,“ řekla.

Alena Antalová

I mezi domácími celebritami se najdou takové, které milují velkou rodinu. Slovenská herečka, známá z Četnických humoresek nebo Pojišťovny štěstí, Alena Antalová je supermáma se čtyřmi potomky – stará se o Alenku (11), Elenku (10), Honzíka (8) a Marušku (4). Jak sama několikrát řekla, vždycky chtěla velkou rodinu a klidně by měla i šest dětí. „V tomhle počtu se už jedno nebo dvě navíc ztratí,“ směje se.

Lenka Vlasáková

Filmová a divadelní herečka, manželka herce Jana Dolanského, má také čtyři potomky – Sofii, Johana, Maxe a Amélii. Jak říká, někdy je to na nervy, ale taky tvrdí, že patří k ženám, kterým je mateřství naprosto vlastní, a nikdy ji neunavovalo. „Neříkám, že jsem neustále stoprocentně naladěná a rozzářená, ale že bych někdy litovala, že mám čtyři děti, to by mě nenapadlo,“ uvedla v jednom z rozhovorů.

Veronika Žilková

Herečka vychovala celkem šest dětí, z toho dvě adoptované. Nejstarší Agáta (32) už z ní udělala dvojnásobnou babičku, po ní následovali Cyril (28), Vincent (20), Kordula (13). Kromě nich si adoptovala sourozence Markétu a Jana Herclíkovy. S manželem Martinem Stropnickým měla ještě syna Melichara, který se ale narodil s vrozenou brániční kýlou a v půl roce zemřel. Mateřství si Veronika užívala a stala se z ní lvice. Velkou rodinu chtěla. Jak mnohokrát prohlásila, čím víc lásky dáváte, tím víc jí máte. O víkendech se pak její rodina rozrostla o další tři děti, které měl Stropnický z prvního manželství.

Podívejte se, jak vychovávají matky a jak otcové – v našem VIDEU:

 

 

 

Sdílej na facebooku
Autor: aši

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku