Rozzařte s příchodem jara váš šatník. Opatřete si jedinečné barevné kousky!

Rozzařte s příchodem jara váš šatník. Opatřete si jedinečné barevné kousky!
Foto: www.different.cz
Sdílej na facebooku
21. března  2016 
 00:00
Prezentace klienta

Příchod jara je vždy dlouho očekávaná událost. Nemůžeme se dočkat, až budeme moci odhodit těžké kabáty, kozačky, huňaté šály a čepice na dno skříně a měnit je za lehký trenčkot s balerínami. Protože příroda na jaře hýří všemi barvami, měli byste do svého šatníku přidat také několik veselých kousků, které váš jarní outfit rozzáří. Buďte barevná super máma.

Veselá a unikátní móda

Móda zajímá a láká spoustu z nás. Málokdo se jí ale začne věnovat naplno. Znepokojení či nespokojenost s nabídkou trendy oblečení na českém trhu dokáže vyjádřit téměř každý. Ale jen naprosté minimum z nás je s tím ochotno něco dělat. A právě skupinka takovýchto „srdcařů“ vyjádřili své rozčarování nad českou módní scénou svým bojem proti šedi a fádnosti.  Od roku 2008 se značka Different snaží na český trh přivést vždy něco nového, originálního, s čím budete spokojeni.

Autor: www.different.cz

Trocha španělské vášně

Jestli ve vás i přes mateřské povinnosti stále dřímá vášeň, žár a nespoutaný duch neskrývejte ho uvnitř. Dejte mu průchod ve formě živelného oblečení, které pro vás připravila značka Desigual. Návrháři této známé značky přenáší španělský temperament prostřednictvím jedinečných vzorů, kombinací barev a materiálů na oblečení, ve kterém rozhodně nebudete šedou myší.

Autor: www.different.cz

Nebojte se váš šatník ozvláštnit veselými barvami a neobvyklými vzory. Vybočte z řady a ukažte, že i žena na mateřské dovolené může mít styl a být cool. Oblečte šaty zářící barvami a nebojte se být smyslnou ženou. Pokud přeci jen nechcete svou vášeň dávat světu na odiv, můžete se pestrobarevným vzorům oddat v pohodlí domova a odpočívat v kruhu rodiny v příjemném župánku nebo pohodlných domácích kalhotách.

Autor: www.different.cz

Že nechcete zdobit jen sebe, ale celou rodinu. Není problém! Na webu obchodu Different si můžete vybrat zajímavé kousky pro vašeho manžela i děti. Každý kousek oblečení je unikátní a ihned získá pozornost okolí. Vaše dítko se vám tak v davu rozhodně neztratí. Pociťte kouzlo Desigualu na vlastní kůži!

Autor: www.different.cz

Boty jako třešnička na dortu

Každé botky, které obujete, by měly podtrhnout váš outfit a dodat mu ten pravý šmrnc. Vybírejte je vždy pečlivě a s vědomím, že botičky jsou tou tečkou za vaším stylem. Temperamentní španělský outfit, tak výborně vyzdvihnou barevné botky Melissa. Tyto střevíčky nejsou pastvou jen pro oči, potěší také svou nezaměnitelnou vůní, kterou provoníte každé místo, kam vkročíte.

Autor: www.different.cz

Na dlouhých vycházkách se svou drobotinou oceníte především pohodlnost materiálu, ze kterého jsou botičky vyrobeny. Dejte konec puchýřům a různým otlakům, na jarní procházky se skvěle hodí plastové tenisky Melissa z nové kolekce pro jaro 2016, které najdete hned v několika veselých barvičkách.

Autor: www.different.cz

Na pochůzky nebo na kávičku s kamarádkou můžete nazout zmíněné tenisky, nebo roztomilé balerínky nebo sandálky, kterých brazilská značka nabízí nespočet. Můžete vybírat nejen z různých barev, abyste sladila svůj outfit, ale i stylů. Nevěříte? Z dílny Melissa pochází klasické balerínky, botky ozdobené mašličkami či kytičkami, baleríny s otevřenou špičkou nebo jen pospojované z několika pásků. Novinkou jsou i střevíčky a sandálky svým stylem připomínající barokní krajku, které jistě promění v princeznu každou z nás. Známá a lahodící vůně jahodové žvýkačky, kterou známe z dětských let, je už jen dovedením botek k dokonalosti. 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku