Z čeho bude letní drink nejlépe chutnat?

Z čeho bude letní drink nejlépe chutnat?
Foto: www.oriondomacipotreby.cz
Sdílej na facebooku
7. června  2017 
 00:00
Prezentace klienta

Jaké nápoje a v jakých nádobách podávat? Pro děti je ideální střídat vodu s čajem, ovocnou šťávou, nepřeslazenou ochucenou vodou nebo 100 % džusy bez přidaného cukru. Džusy by měly být kvalitní, s vysokým podílem ovoce a vitamínů, bez konzervantů, umělých barviv a sladidel.

Vychutnat si osvěžující letní nápoje můžete například ze sklenic nebo lahví s víčkem a brčkem. Dovnitř nápoje se nedostane nečistota, nebezpečný bodavý hmyz a nápoj se tak snadno, především dětem, nevylije. Pro ty nejmenší nabízí ORION – český obchod pro domácnost - klasické plastové láhve s dudlíkem, pro ty větší skleněné lahvičky s dekorem Krtka nebo neméně oblíbených soviček. Díky barevným víčkům a brčkům si každý bezpečně pozná svůj nápoj. Pro starší děti i dospělé jsou pak skvělým hitem již zmíněné sklenice STRAW s víčkem a brčkem nebo plastové poháry STRAW. Některé jsou vylepšeny spirálovým brčkem, filtrem na ovoce nebo kostkami s vodou na případné chlazení nápojů. Dospělí si mohou do skleněných STRAW lahví připravit letní mléčné koktejly s ovocem jako svačinu na odpoledne nebo osvěžující míchané drinky na večerní posezení s přáteli.

Autor: www.oriondomacipotreby.cz

Tekutiny by děti měly přijímat pochopitelně i ve škole. Vhodné nápoje si mohou nosit z domova v plastových lahvích s pítkem. Některé jsou opatřeny hygienickým krytem pítka. Na výběr je z mnoha barev i dekorů. V letních dnech se budou výborně hodit termoplechovky. Nápoj v nich vydrží po dlouhou dobu osvěžující. Díky sklopnému pítku je používání velmi oblíbené a pohodlné. V prodejnách ORION jsou k dispozici v moderních neonových barvách nebo se zajímavými dekory pro děti, muže i ženy. Velikost 0,4 l je ideální pro ty menší a také se skvěle hodí do většiny držáků na nápoje. Termoplechovky s obsahem 0,5 l a 0,7 l jsou určeny pro větší žíznivce nebo do batohu na delší výlet.

Autor: www.oriondomacipotreby.cz

K domácímu podávání a servírování mnoha druhů nápojů - koktejlů, domácích limonád, ledových čajů, ovocných džusů, punče či svařeného vína využijte nádoby větších objemů s dávkovacím kohoutkem. Tato praktická věc se stane oblíbenou součástí vašeho každodenního života i příležitostných oslav. Jsou ideální pro oslavy narozenin, svatby či grilování. Maximální teplota vlévaného nápoje je 80 °C. Mají praktický uzávěr a široké hrdlo pro pohodlné vkládání ledu či ovoce. Pro pohodlnější dávkování poslouží stojan, do kterého můžete nádoby umístit. Kohoutek nabízí hostům možnost načepovat si množství nápoje podle své chuti. ORION – český obchod pro domácnost - myslí i na děti a nabízí barevné zásobníky na vodu ve tvaru zvířat, ze kterých si sami mohou načerpat vodu a ochutit ji oblíbeným domácím sirupem nebo šťávou. Budou tak mít dostatečný přísun tekutin, protože samostatné dávkování vody pro ně bude zábavné.

Autor: www.oriondomacipotreby.cz

Mnoho dalších nádob na nápoje, džbány, sklenice, odlivky, hrníčky atd. můžete zakoupit na každé z více než 80 prodejen ORION – český obchod pro domácnost - po celé ČR. Pro zakoupení zboží přes e-shop si můžete vybrat, zda si jej necháte poslat přímo domů nebo zvolíte odběrné místo co nejblíže vašemu domovu v prodejnách ORION.

Autor: www.oriondomacipotreby.cz

Více informací a nabídku veškerých produktů naleznete na www.oriondomacipotreby.cz

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku