Dopřejte si víkendový pobyt pro dva v Mariánských Lázních. Nebudete litovat!

Dopřejte si víkendový pobyt pro dva v Mariánských Lázních. Nebudete litovat!
Foto: marianske-lazne.info
Sdílej na facebooku
3. listopadu  2020 
 00:00
Prezentace klienta

Máte doma malého raráška, kolem kterého se točí svět, partnerský život je až na druhé koleji. Vaše drahá polovička z toho jistě není nadšená. A není se čemu divit. Schválně. Kdy jste si naposledy udělali čas jeden pro druhého? Ideálně bez dětí? Ne vždycky to jde, ale pokud máte hlídání, využijte toho a udělejte si čas sami pro sebe.

Bez plánování to nepůjde

Jen chtít nestačí. Dokud jste byli jen vy dva, mohli jste se kdykoli sebrat a odjet. Jakmile se rodina rozrostla, převzali jste zodpovědnost i za dalšího človíčka. Víkendový výlet tak musíte naplánovat.

·        Kdy pojedete?

·        Kam se vydáte?

·        Kdo vám zatím pohlídá děti?

Vydejte se na víkend do Mariánských Lázní

Termín jste si vybrali, hlídání je zajištěné. Kam se na ty dva krátké dny vydat, abyste si je opravdu užili a odpočinuli jste si? Máme pro vás tip. Vyberte si některý z pobytů v Mariánských Lázních. Čekají tam na vás krásné hotely, skvělá gastronomie, můžete si dopřát taky nějakou tu lázeňskou proceduru.

Proč zrovna Mariánské Lázně?

Městečko na západě Čech se sice nemůže pochlubit nijak dlouhou historií, přesto si získalo světový věhlas. Důvodem je nádherná příroda, zdejší parky, které jsou všudypřítomné, i minerální prameny, které zde vyvěrají. Přímo ve městě najdete hned 40 vývěrů, další jsou v těsné blízkosti města.

Náš tip: Když se sem vydáte s partnerem, určitě musíte zavítat k Ambrožovým pramenům, kterým se přezdívá Prameny lásky. Své jméno získaly po opatovy tepelského kláštera Jeronýma Ambrože a dělí se na:

·        1. vývěr pro svobodné

·        2.vývěr pro vdané a ženaté

·        3. vývěr pro rozvedené

Autor: marianske-lazne.info

Co na vás v Mariánských Lázních čeká?

Když se sem vydáte s partnerem, určitě si budete chtít jen tak užívat jeden druhého. To ale nebrání tomu, abyste si zašli na procházku nebo na nějakou proceduru.

Co se procedur týče, můžete si dopřát masáž, koupel, zábal, pitnou kúru, bazén, saunu i lymfodrenáž. No a výlet?

·        Příjemná je procházka pro zdejších parcích, které prolínají celým městem.

·        Chcete se pokochat pohledem po okolí? Vydejte se k rozhledně Hamelika, nebo rozhledně na Panském vrchu.

·        Rádi se touláte ruku v ruce lesem? Zdejší faunu, flóru a geologickou stavbu vám představí Geologický park Mariánské Lázně.

·        Ani na dovolené nemůžete být bez golfu? Vyrazte na zdejší golfové hřiště, které je nejstarším v České republice.

·        Za památkami vás zve park Boheminium. Najdete tam zmenšeniny našich nejznámějších památek.

·        Když se sem vydáte mezi 30.dubnem a koncem října, určitě si nenechte ujít Zpívající fontánu.

·        Rádi se jen tak procházíte? Projděte se ruku v ruce po kolonádě, dejte si lázeňskou oplatku, užívejte si vzájemné blízkosti.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku