Co vyvádějí dvouletá dvojčata, když je rodiče dají spát?

Video se připravuje ...
Co vyvádějí dvouletá dvojčata, když je rodiče dají spát
VIDEO: Youtube/Jonathan Balkin/Supermámy
Sdílej na facebooku
20. března  2017 
 20:45

Jak uspat dítě, aby vytuhlo nejpozději do pěti minut od uložení po postýlky? Otázka, kterou denně řeší miliony rodičů po celém světě. Se střídavými úspěchy, jak ukazuje tohle video dvouletých dvojčat, která místo spánku rozjela zábavnou pyžamovou párty. 

Přikrýt, pohladit, zhasnout a spát. Tak si to představují rodiče. A skutečnost? Vypadá třeba tak, jak ukazuje video, které na sociálních sítích zveřejnil Jonathan Balkin, otec dvouletých dvojčat z New Yorku. 

Zrychlené video ukazuje, co děti vyvádějí, když rodiče zhasnou a odejdou z pokojíčku, a za pouhý týden od zveřejnění ho vidělo přes 11 milionů lidí. To chápeme, protože je to vážně legrace. 

Páru žen se narodila druhá dvojčata po pouhých dvou letech. A jak jim to sluší!

Páru žen se narodila druhá dvojčata po pouhých dvou letech. A jak jim to sluší!

Čtyři děti v rodině sotva do dvou let věku. Přesně tak to teď vypadá v rodině americké fotografky Juliet Cannici a její partnerky Nikki. Starším dětem…celý článek

Rodiče žijící na Manhattanu děti pozorovali pomocí chůvičky s kamerou, díky níž dobře viděli, jak kluci Andrew a Ryan lezou z postýlek, šplhají na gauč a hrají si s polštáři. Rodiče je občas přijdou znovu uložit, ale upřímně – moc to nezabírá. 

Batolata jsou vůbec specialisté na útěky z postýlek, ohrádek a dalších prostor, jak ukazuje i následující video:

Video se připravuje ...
Mission Impossible: Velké dětské útěky • VIDEO: 

10 rad, jak uspat miminko. Vyzkoušejte, co funguje ostatním rodičům

10 rad, jak uspat miminko. Vyzkoušejte, co funguje ostatním rodičům

Uspávání nejmenších dětí je věda! Nakonec povyrostou a začnou to zvládat samy, ale co do té doby? Na mé malé děti nejvíce platily tři věci: nošení v…celý článek

Jaké kočárky si oblíbily celebrity? Kdo si připlatil a kdo má obyčejný?

Jaké kočárky si oblíbily celebrity? Kdo si připlatil a kdo má obyčejný?

Zatímco některé celebrity si libují ve výstředních modelech kočárků, jejichž cena jde až do desítek tisíc korun, většina vozí děti ve stejných typech…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku