50 tipů na svačiny pro děti. Originální, zdravé a výborné na chuť

50 tipů na svačiny pro děti. Originální, zdravé a výborné na chuť
Fotografie
Foto: internal
Sdílej na facebooku
31. srpna  2015 
 06:00

Nalákejte svoje děti na barevnost a zajímavé tvary a připravte jim snídaně, svačiny nebo oběd jinak než dosud. Dokonce i druhy zeleniny, které jim nevoní, jim v téhle podobě budou chutnat! V galerii najdete inspiraci pro vaše vaření.

Nechce vaše dítě jíst? Nebo je vybíravé? Nechutná mu brokolice, vajíčko nebo čočka? Zkuste mu jídlo připravit trošku jinak. Zapojte fantazii a vyčarujte na talíři barevné zázraky, po kterých se jen zapráší. O tom, zda dítě nějaké jídlo sní nebo ne, velmi často rozhoduje to, jak pokrm vypadá. To dobře vědí matky, které svoje výtvory zveřejňují na Instagramu, Pinterestu nebo Facebooku. Podívejte se sami a řekněte, no není to nádhera?

GALERIE: Podívejte se na fotografie pokrmů pro děti, které jim určitě budou chutnat!

Mimochodem, naučte děti svačit, zvláště dopoledne, napomůže to jejich soustředění nejen ve škole. Důležité je, aby bylo jídlo vyvážené. 

Čím chutnější svačina, tím větší šance, že ji dítě sní. Podívejte se na VIDEO:

Sdílej na facebooku
Autor: aši

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku