Chytré nákupy: Objevte rostoucí oblečení pro děti

Sdílej na facebooku
4. září  2018 
 00:00
Prezentace klienta

Nákup dětského oblečení je tak trochu nekonečný příběh – než si stačíte na nový kousek v šatníku svého potomka zvyknout, dítě z něj vyroste, případně ho „ozdobí“ nevypratelnou skvrnou nebo dírou. Rodiče, kteří chtějí, aby jejich ratolest vypadala jako ze škatulky, proto potřebují pořádnou dávku optimismu, pevné nervy, ale také naditou peněženku. Nebo mohou zainvestovat do rostoucího oblečení.

Že znáte rostoucí nábytek, ale o rostoucím oblečení slyšíte poprvé? Princip je ale velmi podobný – když může s dítětem růst postel nebo stůl, proč by nakonec nemohla také mikina nebo bunda? Díru na trhu s oděvy pro děti se rozhodla vyplnit značka CHIARO, která vznikla na přelomu let 2013 a 2014. Jejím cílem je vytvářet stylovou, funkční, ale zároveň dostupnou módu pro děti i dospěláky. Pokud fandíte lokálním produktům, potěší vás, že výrobky CHIARO vznikají výhradně v České republice.

Dvojnásobná výdrž šitá na míru

Hlavní výhodou rostoucího oblečení je logicky delší životnost – jeden produkt zpravidla vydá alespoň za dva výrobky z běžných řetězců. Takže ve výsledku ušetříte nejen peníze, ale také planetu, která v současnosti čelí záplavě módních kousků na pár použití.

Oblečení s dětmi „roste“ díky rukávům s prodloužitelnými manžetami a prodlouženému zadnímu lemu u mikin a bund, který chrání bedra i v případě, že se nositel trochu „vytáhne“. Oděvy jsou vždy lehce širší, aby rozměrově obsáhly dvě velikosti.

Vysoké procento produktů CHIARO se také šije na objednávku, aby svému budoucímu majiteli co nejlépe sedlo. Proto je možné upravovat proporce jednotlivých oděvů s ohledem na tělesnou konstituci malých zákazníků. Každé dítě je jiné, zatímco jedno je „samá ruka, samá noha“, jiné může být trochu urostlejší, a tak je nejlepší při vytváření oblečení zohlednit konkrétní míry.

A jak vypadá výsledek? Rozdíl byste nepoznali

Nabízí se otázka, jestli rostoucí funkce neubírá oblečení na atraktivitě. Pravda je taková, že se rostoucí oděvy díky nápaditému a rafinovanému zpracování na pohled nijak neliší od těch běžných.

Příkladem je podzimní softshellový kabát v odstínu bordó melír s potiskem srdcí a kontrastními rukávy v černé barvě. Dívčí kabát s regulovatelným pasem díky reflexnímu lemování kapuce myslí také na bezpečnost. Kabát doplňují rovněž rostoucí černé legíny, které jsou na kolenou opatřené praktickými softshellovými nášivkami s bambusovými vlákny na vnitřní straně. V pase a na nohavicích se pak ukrývají rostoucí manžety.

Růžový kabát se srdci v černé barvě.
Růžový kabát se srdci v černé barvě.
Autor: CHIARO

Pro kluky značka CHIARO vytvořila černo-zelenou softshellovou bundu s potiskem roztomilých obludek. I tato bunda má kapuci, kterou lze odepnout, límec a zadní díl opatřený reflexním materiálem. K bundě skvěle ladí rostoucí šedé tepláky se stejným potiskem a kontrastními černými nákoleníky, které zabraňují prodření kalhot při klučičích dobrodružstvích. I tyto kalhoty lze prodloužit pomocí rostoucích manžet v pase a na nohavicích.

Kluky potěší zeleno-černo-šedá kombinace.
Kluky potěší zeleno-černo-šedá kombinace.
Autor: CHIARO

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku