Barevná motivace ke studiu: Pořiďte dětem kvalitní psací potřeby

Barevná motivace ke studiu: Pořiďte dětem kvalitní psací potřeby
S psací potřebami od Pilot Pen se domácí úkoly dělají s radostí.
Foto: Pilot Pen
Sdílej na facebooku
27. srpna  2019 
 00:00
Prezentace klienta

O důvod víc, aby se malí školáci těšili na začátek školního roku. To jsou přesně psací potřeby od  Pilot Pen, které rozehrají nejeden školní penál všemožnými barvami a pery s nejrůznějšími vychytávkami.

Úkoly a úlohy zvládnou děti levou zadní

Návrat do školních lavic přináší nové povinnosti, na které je třeba se pořádně připravit. S pilotem není žádná výzva nepřekonatelná. Ba naopak. Kvalitní a designové psací pomůcky pomohou dětem vypořádat se s každým školním zadáním a práce na úkolech se pro ně stane zábavou.

Autor: Pilot Pen

Správné pomůcky rozvíjí tvořivost

Vaši malí školáci se už nemohou dočkat, až se opět uvidí se svými kamarády. Kromě her a zábavy se však budou muset soustředit především na studium. Základem každého úspěchu, ať už ve školních lavicích nebo doma u psacích stolů, je kvalitní výbava, díky které bude dotahování všemožných zapeklitých zadání do konce jednodušší. 

JAK DOPADLO TESTOVÁNÍ?

Zajímalo nás, jak naše produkty hodnotí ti nejpovolanější – děti. A tak jsme jim věnovali testovací balíčky, jejichž obsah mohly důkladně vyzkoušet v praxi. Mrkněte, jak testování dopadlo!

Pilot Pen dětem pomáhá zvládat nejrůznější výzvy

Kreativita i soustředění. Obojí je ve škole důležité a neobejde se bez pořádně nabitého penálu, který v sobě díky Pilotu může ukrývat ta nejkvalitnější a nejpotřebnější pera pro každodenní dobrodružství. Díky gumovacímu peru Pilot Frixion bude každý diktát pěkně úhledný a bez škrtání.

Autor: Pilot Pen

Nejen úhledné, ale i krásně barevné a přehledné budou všechny zápisky a poznámky s perem Pilot G-2. Můžete si vybrat až z 16 různých barevných kombinací. Každý den může mít odteď jinou barvičku. Rodina Pilot nabízí i spoustu dalších per pro všední i speciální příležitosti. Třeba pero Acroball zvládne tempo i těch nejlepších rychlopsavců a nevynechá jediné místo. 

Dotahování věcí dál nebylo ještě nikdy zábavnější. Na instagramu Pilota navíc právě běží velká letní výzva a soutěž o sady per Pilot School Box a další ceny.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku