Chlapec má zvláštního mazlíčka. Kachna ho doprovází do postýlky i do vany

Jeden z prvních společných záběrů Tylera a Beakera.
Foto: Facebook
Sdílej na facebooku
28. ledna  2016 
 14:00

Děti často touží po domácím mazlíčkovi, většinou po pejscích, králících nebo kočkách. Malý Tyler však dostal v devíti měsících netradičního kamaráda a nehne se od něj ani na krok – přestože to je kachna.

Beaker – nebo Bee, jak mu říkají – se stal členem rodiny, když byl ještě malé káčátko. Okamžitě z něj byl nejlepší kamarád devítiměsíčního chlapečka. Od začátku si byli tak blízcí, že dokonce první Tylerovo slovo nemohlo být jiné než "kachna".

Tyler pase koníky a Bee se mu vozí po zádech.
Tyler pase koníky a Bee se mu vozí po zádech.
Autor: Facebook

Texaská rodina má dalších 11 kachen, ty už ale nemají taková privilegia jako mazlíček Bee. Beaker je i perfektní hlídač. Kdykoli se malý chlapec vzbudí, kačer začne dělat povyk, dokud se k němu nedostane. Dost často s ním i spí. Společné jídlo a často i koupání je rituálem, který nesmí žádný den chybět. Každého asi hned napadne, že žít s kachnou v domácnosti musí být krajně nehygienické. Tento problém řeší dětské plenky, které Bee nosí.

Do vany spolu kámoši nechodí, ale na zahradě v bazénku si rádi společně zadovádí.
Do vany spolu kámoši nechodí, ale na zahradě v bazénku si rádi společně zadovádí.
Autor: Facebook

Rodiče založili i stránku na sociální síti Facebook, která se jmenuje Mr.T and Bee: A Tale Of a Boy and His Ducks (Pan T. a Bee: Příběh chlapce a jeho kachen, pozn. redakce). Zde sdílejí nejen vtipné fotografie, ale i videa ze života dvou nejlepších kamarádů.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku