Křečkovi: Reality show ze života zvířecí rodiny. Podívejte se s dětmi

Křečkovi: Reality show ze života zvířecí rodiny. Podívejte se s dětmi
Na webu můžete neustále sledovat celkem čtyři samičky křečka džungarského
Foto: Ladislav Křivan
Sdílej na facebooku
6. ledna  2016 
 00:00

Tohle stojí za vidění. Řeč je o nové reality show ze života čtyř křečků, kterou můžete sledovat na internetu 24 hodin denně. Zábava pro děti i dospělé zaručena. Sledování zvířat je oblíbené na celém světě, a právě křečíci džungarští jsou známí tím, že v dobře vybaveném terárku dělají až cirkusové kousky.

Podívejte se na novou zvířecí reality show. Vystupují zde čtyři samičky křečíků džungarských, jejichž život můžete sledovat díky on-line kamerám ZDE.

...
...
Autor: Ladislav Křivan
„Džungaráci jsou často aktivní i přes den. Tyhle čtyři holčičky jsou navíc ještě mláďata, tak se různě kočkují, spinkají spolu, kradou si jídlo,“ popisuje Eva Dudíková z chovné stanice Mandarins, kde se Křečkovi narodili. Tvůrci reality show doufají, že si sledování křečků oblíbí každý milovník zvířat, včetně dětí.

A co se dělo první den show, tedy v úterý 5. ledna? Křečkovi ho spíš prospali, ale i tak došlo každou hodinu na proběhnutí na kolotoči, konala se malá bitva o místo u pítka a Sněhurka si dvakrát dala šplh do věže. 

Holky už si na sebe zvykly

...
...
Autor: Ladislav Křivan
Proč jen samičky? Aby spolu mohlo žít víc křečků pohromadě, musí se znát. I čtyři křečky seznamovala chovatelka dlouho předtím, než odjeli do Prahy. Kdyby si na sebe holky nezvykly, mohlo by pak soužití skončit i smrtí. „Jsou to dvě a dvě sestry, jejich rodiny jsou navíc generačně v příbuzenském vztahu,“ vysvětluje chovatelka. Holky jsou zatím bez samečka, na rozmnožování jsou ještě malé. Ženicha jim redakce Blesk.cz přiveze až na jaře.

Samičky se jmenují Halina, Kačenka, Drahuška a Sněhurka. Podívejte se na jejich řádění na videu! Křečkovy můžete sledovat 24 hodin denně na adrese www.blesk.cz/kreckovi a mají taky vlastní stránku na Facebooku!

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku