Pětiletá hrdinka: Holčička si vytrhla zub pomocí luku a šípu

Video se připravuje ...
Pětiletá holčička si sama vytrhla zub pomocí luku
VIDEO: Youtube/Supermámy
Sdílej na facebooku
13. listopadu  2016 
 06:00

Tomu říkáme odvaha! Možná jste někdy četli o dětech, které si vytrhly viklající se zub pomocí toho, že ho přivázaly na nit, tu upevnily ke klice a čekaly, až za ni někdo vezme. Možná jste to dokonce vy sami nebo vaše děti udělaly. Ale tahle pětiletá holka je rozhodně odvážnější. 

Malou Addison Gibbs rozčiloval její kývající se a někdy krvácející zub a chtěla se o zbavit. A šla na to celkem překvapivě. Přivázala ho na provázek a jeho druhý konec omotala na šíp. Ačkoli se trochu bála, jak ukazuje video, nakonec ho vystřelila proti stromu a pak mohla s úlevou konstatovat "je pryč". 

Video natočil její otec, který pro web Metro řekl, že to nakonec bylo úplně bezbolestné. "Jsem hrdý na její odvahu a na to, jak je statečná," řekl také s tím, že jeho samotného to ohromilo. To koneckonců chápeme. 

9 věcí, které se syn naučil ve školce, a nás to nepříjemně překvapilo

9 věcí, které se syn naučil ve školce, a nás to nepříjemně překvapilo

Několik let jsme usilovali o to, aby se syn dostal do státní školky. Povedlo se to, až když mu bylo více než pět let. A teď celkem často myslíme na…celý článek

Máte dceru? Pak si pusťte tohle video a dávejte pozor na to, co jí říkáte

Máte dceru? Pak si pusťte tohle video a dávejte pozor na to, co jí říkáte

"To je Ellie. Je jí pět let." Těmito slovy začíná video, které by si měl pustit každý rodič malé dívky. Stačí na místo hlavní hrdinky ani ne tříminutového…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku