6 zásad líného rodiče: Naučte se je také, protože to se vážně vyplatí

6 zásad líného rodiče: Naučte se je také, protože to se vážně vyplatí
Foto: Shutterstock.com
Sdílej na facebooku
1. března  2017 
 12:00

Snažíte se dětem od rána do večera vymýšlet program, aby se nenudily a něco se naučily? Nebo si naopak vyčítáte, že pro ně kolikrát v tomto ohledu nehnete prstem, a jste tak špatným rodičem? Tak si přečtěte tohle! 

Děti a hodiny se nemohou pořád natahovat – někdy je musíme nechat běžet. Tenhle slavný výrok má na kontě spisovatel Jean Paul. A věřte nebo ne, něco na něm je.

...
...
Autor: iStock
14 ohavností, které někdy udělala každá matka

Dítě, kterému neustále vymýšlíte zábavu a organizujete program na každý den, si v budoucnu nebude umět samo hrát. Takové děti totiž očekávají, že jim stále bude zábavu vymýšlet někdo jiný. A ten jiný není nikdo jiný než vy – maminka. Případně druhý rodič nebo třeba prarodiče... Jinak řečeno: chcete, aby se děti něco naučily? Nechte je, ať se občas pořádne nudí! 

Více o tom, jak na to a proč je to pro ně dobré, najdete TADY

5 vět, které stačí říct, a dítě se přestane vztekat a stále něco chtít

5 vět, které stačí říct, a dítě se přestane vztekat a stále něco chtít

Zastavit blížící se záchvat vzteku je umění. Zkuste to s těmito pěti jednoduchými větami. Prý jsou naprosto spolehlivé a děti po nich přestanou plakat…celý článek

Páru žen se narodila druhá dvojčata po pouhých dvou letech. A jak jim to sluší!

Páru žen se narodila druhá dvojčata po pouhých dvou letech. A jak jim to sluší!

Čtyři děti v rodině sotva do dvou let věku. Přesně tak to teď vypadá v rodině americké fotografky Juliet Cannici a její partnerky Nikki. Starším dětem…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: Betynka

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku