VIDEO: Zařizujete dětský pokoj? Vyhněte se chybám

VIDEO: Zařizujete dětský pokoj? Vyhněte se chybám
Dětský pokoj nemusí být drahý, aby skvěle sloužil
Foto: Shutterstock.com
Sdílej na facebooku
31. srpna  2015 
 05:55

Dětský pokoj jako skladiště vyřazeného nábytku? Jako herna a zároveň pracovna rodiče? Jako místo, kde se nad dětskými hračkami tyčí sušáky s prádlem? To všechno je běžné a přitom je to úplně špatně. Jak na to, aby byl pokojíček funkční a přitom hezký, vysvětluje Pavlína Blahotová, šéfredaktorka časopisu Nové proměny bydlení. 

Tahle úvaha se neustále opakuje. Máte doma starou komodu, v obývacím pokoji už ji nechcete, do ložnice se nevejde, ale neposloužila by třeba jako úložný prostor na dětské oblečení nebo hračky?

Šup s ní do dětského pokoje. A aby se tam hodila, ještě j natřeme na modro nebo červeno, to jsou přece dětské barvy. Co na tom, že se šuplíky špatně otvírají a komoda v pokojíčku působí jako pěst na oko? 

Pavlína Blahotová radí: nedělejte to. I když nemáte moc peněz, dá se obytný prostor pro děti zařídit vkusně a tak, aby se v něm dětem líbilo. Podívejte se na naše video, abyste věděli, čemu se vyhnout a na co naopak nezapomenout.  

Sdílej na facebooku
Autor: wall

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku