Lakují si nehty, malují se, pečou dorty a vyrábějí masky! Otcové, kteří žijí s dětmi sami

Čas na malování
Foto: Boredpanda.com
Sdílej na facebooku
31. ledna  2017 
 14:00

To, že někdy děti vyrůstají jen s matkou, už lidem přijde celkem běžné. Ale spousta dětí vyrůstá naopak jen s otcem, což s sebou přináší i některé nečekané či dojemné situace. Podívejte se na fotografie, na kterých je vidět, co všechno mohou zažívat singl tátové se svými potomky. 

Lakování nehtů spolu s těmi na tátových rukou? Společné holení nohou? Dva dorty místo jednoho, protože nedokážete říct, který chcete víc? Desítky plastových zářivě barevných poníků coby dárek k narozeninám? Ano! To všechno je možné, pokud jste dítě, které vychovává jen táta – alespoň tedy ti tátové, jejichž fotky kolují po webu. Podívejte se na ně do GALERIE

Někteří z nich se o děti starají úplně sami, někteří na střídačku s matkou. 

Tyhle snímky dali dohromady na webu Boredpanda.com a vyzvali čtenáře, aby jim poslali další a také aby hlasovali, které se jim líbí nejvíce. A zároveň připomněli, co pronesl bývalý americký prezident Barack Obama: "Dítě může mít každý hlupák, to z vás ještě otce nedělá. Tím se stáváte, když najdete odvahu své dítě vychovávat."

Matka se fotí s dcerami (10 a 3 roky): Stejně se oblékají a češou

Matka se fotí s dcerami (10 a 3 roky): Stejně se oblékají a češou

Když se Britka Dominique v roce 2015 rozhodla, že přestane chodit do práce a bude se věnovat hlavně dvěma dcerám, nebyla si svým rozhodnutím úplně…celý článek

70 fotek porodů, které ukazují ženskou sílu: Něha, bolest, emoce a láska!

70 fotek porodů, které ukazují ženskou sílu: Něha, bolest, emoce a láska!

Narození dítěte patří k nejsilnějším životním okamžikům. Dokládají to i záběry z těchto momentů, které pořizují otcové miminek, porodní asistentky…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku