Facebook zaplavila hra pro matky! Místo pokémonů se hledá chardonnay

Video se připravuje ...
Chardonnay Go: hra jen pro ženy!
VIDEO: http://onefunnymother.com/
Sdílej na facebooku
21. července  2016 
 10:00

Hrají vaše děti nebo vaši muži hru Pokémon Go? A neustále se někam odebírají, řeší, kde koho ulovili, a vy se cítíte tak trochu mimo? Nemusíte, zahrajte si variantu hry určenou pro matky a ženy obecně. Vymyslela ji americká komička Dena Blizzard a nazvala ji Chardonnay Go. Škoda, že nefunguje doopravdy, co myslíte? 

Představte si, že běháte jako blázen po městě s mobilem a hledáte... ukryté lahve vína. Přesně tak – jako ve videu, které natočila americká komička Dena Blizzard, která baví diváky ve svých videích, blozích a pravidelných pořadech prostřednictvím svého webu onefunnymother.com a Facebooku. S nadsázkou se věnuje problémům, které trápí především ženy a matky. Ve své biografii na webu vzpomíná, že zhruba před dvaceti miliony let byla Miss New Jersey, později pracovala jako rozhlasová moderátorka, dnes má tři děti, z toho jednu dceru s mentálním postižením. 

Takhle to vypadá doopravdy! Skutečná podoba mateřství očima fotografky

Takhle to vypadá doopravdy! Skutečná podoba mateřství očima fotografky

Čím menší dítě, tím větší doma panuje chaos. Nebo taky čím více dětí, tím větší chaos. Americká fotografka Daniela Guenther si rozhodně nebrala servítky…celý článek

Na své weby teď nově zařadila i rubriku Chardonnay Go! poté, co její video vzbudilo velký ohlas. A slibuje ještě více zábavy. Ne všichni přitom pochopili, že žádná podobná aplikace ve skutečnosti neexistuje, a tak se ani nedá stáhnout do mobilu – na Facebooku někteří čtenáři vážně diskutovali o tom, že by jim aplikace mohla poškodit mobil. 

Video se připravuje ...
Chardonnay Go: hra jen pro ženy! • VIDEO: 

Chyťte pokémona! Proč mít (nebo nemít) radost, že děti hrají tuhle hru

Chyťte pokémona! Proč mít (nebo nemít) radost, že děti hrají tuhle hru

Svého času byli součástí naší početné rodiny. Tři naši synové na pokémonech ujížděli a dodnes si pamatuji jméno toho nejznámějšího a nejoblíbenějšího…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku