Nejroztomilejší duo na internetu: Žena obléká psa i malého kluka stejně

Foto: Instagram/reagandoodle
Sdílej na facebooku
24. července  2016 
 06:00

O psech se říká, že jsou nejlepší kamarádi člověka. Tenhle internetový psí fešák Reagan to dotáhl ještě dál. Obléká se totiž. Tedy, ne tak docela. Obléká ho Sandi Swiridoff, která mu navíc založila instagram, kam dává fotky nejen jeho, ale i malého chlapce, kterého má rodina v pěstounské péči. Často je fotí oba dohromady. 

Bylo to přátelství na první pohled. Řeč je o dva roky starém australském labradorovi jménem Reagan z amerického Oregana a dvouletém chlapci, kterého rodina adoptovala. Poprvé se viděli, když oběma bylo jedenáct měsíců, a hned z toho bylo velké přátelství. 

Když Sandi Swiridoff začala dávat na Instagram fotografie jejich psa někdy oblečeného jako člověk, netušila, jak moc populární časem bude. Ale stalo se a dnes má Reagan skoro sto tisíc sledovatelů a obdivovatelů. Je to celkem pochopitelné – vypadá vážně roztomile.

FOTOGALERIE: Dvouletý kluk a jeho pes

A jeho popularita ještě vzrostla, když do rodiny přibyl chlapeček, kterého má v pěstounské péči její dcera. Sandi je často fotí společně oblečené do stejného oblečení. Jen si dává pozor, aby dítěti nebylo vidět do obličeje, nenapsala ani, jak se jmenuje, píše o něm pod přezdívkou Little Buddy – Malý kamarád. Vše je k vidění na instagramovém účtu instagram.com/reagandoodle. 

„Když dám syna spát, Reagan je za dveřmi a čeká, až se probudí, aby si s ním mohl hrát,“ říká Sandi. Aby toho nebylo málo, podnikavá  Sandi vytvořila z těchto fotek kalendář a část výtěžku bylo věnováno na opuštěné psy. I Reagan je totiž „adoptovaný“ – do rodiny přišel po té, co dvě děti z její pěstounské péče přešly do adopce do jiné rodiny. 

Upřímná zpověď: Matka dvou dětí dává na web fotky, jak vypadá život s dětmi doopravdy

Upřímná zpověď: Matka dvou dětí dává na web fotky, jak vypadá život s dětmi doopravdy

Blogerka Ilana Wiles vytvořila instagramový účet, který je pro rodiče malých dětí opravdovým požehnáním. Na upřímných fotkách, které nemají nic společného…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: aši

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy