Tenhle pár je inspirací pro všechny ženy, které nejsou spokojené se svým tělem!

Jasmine Owens
Foto: Facebook/Instagram
Sdílej na facebooku
21. července  2017 
 06:00

Taky nesnášíte sezonu plavek? A bikiny jste na sobě měla naposledy na střední? Nemusíte se stydět a klidně je zase vytáhněte ze skříně – stejně jako tahle baculatá máma Jasmine Owens, která se prochází po pláži se svým manželem ruku v ruce. Má na sobě spoustu kil navíc, bikiny a šťastně se usmívá. Bez přetvářky. Prostě je v pohodě. Taková, jaká je.

Co vidíte na těch fotkách? Frustrující ženskou, která se utápí v slzách nebo dietách jen kvůli tomu, že její křivky neodpovídají současnému ideálu krásy? Jistě, mít dvě stě kilogramů a být obézní není zdravé, ovšem mít nadváhu není hřích. Stejně tak není hřích mít strie, celulitidu a manžela, který vás přesto miluje jako na začátku. No a co? Chce se nám říct. Musí snad všichni chlapi opustit své manželky ve chvíli, kdy porodí děti a jejich míry se poněkud změní? Je to snad ostuda, že manžel Jasmine je stále štíhlý a svou ženu dosud nepustil k vodě?

Jasmine Owens uveřejňuje své fotky na Instagramu a dnes má její snímek, na němž se směje od ucha k uchu se svým mužem, 100 tisíc lajků. A není to jen kvůli její odvaze, je to i kvůli tomu, co ke svým fotografiím píše. Třeba tohle: „Během těch několika let, co spolu jsme, manžel miloval každou mou křivku a každý kousek mého těla. Nikdy jsem nerozuměla tomu, proč. Jak může milovat něco, co není dokonalé?“ Jasmine se stala věčnou dietářkou, absolvovala i chirurgický zákrok. Její nedůvěra ve vlastní tělo jí bránila, aby se svobodně bavila s rodinou. Přitom jí manžel dával každý den najevo, jak moc ji miluje. A štíhlost nebyla podmínkou. Láska přece nestojí na tom, kolik kilo jste v těhotenství přibrala. Pokud ano, pak za to ten váš nestojí. On se snad nemění? Jasmine je důkazem toho, že lidé jsou různí a mají i různá těla. Nemůžou být všichni hubení a vysocí. Nesrovnávejme, nekritizujme mámy, které si na sebe „dovolí“ obléct bikiny, i když mají špeky kolem bříška. To je poselství Jasmine „Jazzy“ Owens.

 

Tento čínský umělec tetuje zdarma ženy po porodu, aby jim zakryl jizvu po císařském řezu. Podívejte se na VIDEO:

Sdílej na facebooku
Autor: aši

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku