Královské děti podle zvěrokruhu: kdo je nejvíc paličatý a co je čeká v životě?

Charlotte může někdy tvrdě hájit své a bude neochotná ustoupit.
Foto: Profimedia
Sdílej na facebooku
7. srpna  2019 
 06:00

Jaké povahové rysy daly do vínku hvězdy královským potomkům? Zvěrokruh funguje nejen na obyčejné smrtelníky, ale taky na členy královské rodiny, včetně těch nejmenších. Kdy se narodily děti vévodkyně Kate a kdy syn Meghan? Kdo z nich je (nebo bude) paličatý, kdo se rozdá pro druhé a kdo bude rodinný typ? Tohle o královských dětech říká horoskop!

Princ George

Prvorozený syn prince Williama a vévodkyně Kate se narodil 22. července, což spadá do znamení Raka. Lidé narození ve znamení Raka jsou pod nadvládou Měsíce, jsou tedy velmi citliví a vnímaví. Vždy se snaží, aby bylo ostatním dobře, zejména těm nejbližším. Jsou empatičtí a jsou pro ně důležité tradice. Rodina je pro ně nejvíc. Což je dobrá zpráva pro Georgeovy mladší sourozence Charlotte a Louise, ti v něm budou mít vždy oporu. George by si ale měl dávat pozor, protože ve snaze udržet ostatní ve štěstí může snadno zapomínat na své vlastní potřeby. Pozor musí taky dát na emoční nestabilitu, která může vyústit v zranitelnost. V kariéře se Raci skvěle uplatní tam, kde budou pomáhat nebo kde využijí svou empatii.

Princezna Charlotte

Princezna Charlotte se narodila 2. května, uprostřed znamení Býka. Býci jsou zemské znamení, které je zaměřené hlavně na praktické věci. Jsou inteligentní a ambiciózní a dokážou se nadchnout pro cokoli. Jsou taky dříči a velmi zodpovědní. I proto jsou v životě taky velmi úspěšní. Býk je přátelský a silně loajální ke svým sourozencům. Princezna je prostřední dítě a bude vždy připravená bránit své bratry. Býci jsou někdy paličatí a neochotní ustoupit v hádce, což by mohlo představovat problém, protože Charlotte je jediná dívka mezi bratry, takže se může cítit občas vyloučená. Jenže určitě má dost sebevědomí, aby si uvědomila, že když vytrvá, bude vše v pořádku.

Princ Louis

Nejmladší ze tří dětí vévodkyně Kate se narodil 23. dubna, takže patří stejně jako jeho starší sestra do znamení Býka. I on jako Býk je předurčen k tomu, aby byl ambiciózní a měl zájem o krásné věci v životě. Princ Louis je taky přirozený vůdce, podobně jako jeho prababička královna Alžběta II., která je taky Býk. Princ Louis může občas tvrdě narazit zejména ve vztahu se svým bratrem Georgem. Ten jako starší bude vždy toužit po tom, aby byl „velký bratr“, což může zase narušovat Louisovu přirozenou touhu ujmout se vedení. Otevřená komunikace by ale mohla zahladit všechny potenciální krize.

Archie Harrison, hrabě z Dumbartonu

Syn prince Harryho a vévodkyně Meghan se narodil letos 6. května, a do královské rodiny přibyl další Býk! To bude dřiny. Tři děti a všechny ve znamení Býka – což je skvělá zpráva, protože by se mohly královské děti skutečně přátelit. Protože všichni tři budou mít loajální a spolehlivé osobnostní rysy, jejich vzájemné vztahy by měly být stabilní. Všichni na sebe by se pak měli spolehnout. Vycházet by mohl dobře i s Georgem, protože Rak a Býk spolu bez problémů komunikují. Problém může nastat, pokud si Archie něco umíní – těžko s ním pak něco nebo někdo pohne. Násilím ho nikam nedostrkáte. Jinak k životu potřebuje Býk hlavně pocit jistoty, který mu zcela jistě oba rodiče zajistí.

 

 

 

 

 

 

 

Sdílej na facebooku
Autor: aši

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku