Práce, která vám umožní být mámou na plný úvazek

Práce, která vám umožní být mámou na plný úvazek
Foto: MetLife pojistovna
Sdílej na facebooku
5. listopadu  2019 
 00:00
Prezentace klienta

Být pracující matkou není vůbec snadné. Skloubit zaměstnání, péči o domácnost i výchovu dítěte vyžaduje výborný time management. Nejedna maminka jistě uvažovala nad tím, jaké by to bylo pracovat z pohodlí domova, do kanceláře docházet jenom v případě nutnosti, ale přitom neztratit kontakt s lidmi. Andrea přesně takovou práci našla a podělila se s námi o své zkušenosti.

Byla jsem tak trochu workoholik

„Jsem zvyklá hodně pracovat, v podstatě od puberty jsem chodila na různé brigády, později si našla slušně placenou práci v agentuře,“ začíná Andrea vyprávět. „Vždycky jsem na sebe byla hrdá, že zvládám chodit do práce, trávit tam dlouhé hodiny a přitom mít domácnost v perfektním stavu. Když jsem otěhotněla, myslela jsem si, že všechno zůstane s drobným přizpůsobením víceméně při starém. Záhy se však ukázalo, že tento můj životní styl není dlouhodobě udržitelný. Těhotenství mě hodně vyčerpávalo a po narození dcery jsem si připadala čím dál unavenější. Tím spíš, že Adélka v prvních měsících špatně spala a nedopřála nám snad ani jednu klidnou noc.“

Zpátky do práce co nejrychleji

„Původně jsem se chtěla do práce vrátit co nejrychleji,“ pokračuje Andrea. „Po narození malé jsem ale zjistila, že na mnohahodinový pracovní zápřah nemám dost energie. Pokud jsem se chtěla dcerce naplno věnovat a užívat si všechny její pokroky, pracovat na plný úvazek s pevnou pracovní dobou jednoduše nešlo. Zvyk je však železná košile a já neumím být dlouho bez práce. Když proto Adélka oslavila druhé narozeniny, usoudila jsem, že potřebuju zase začít něco dělat. Ideálně tak, abych se dostala mezi lidi, ale zároveň nemusela sedět každý den v kanceláři od devíti do pěti nebo déle.“

Autor: MetLife pojistovna

Našla jsem práci snů

„Při pátrání po vhodných nabídkách jsem narazila na pojišťovnu MetLife, která hledala nové pojišťovací poradce. Rozhodla jsem se to vyzkoušet, odpověděla na inzerát a jsem moc ráda, že jsem to udělala. Práce pojišťovacího poradce je časově velmi flexibilní, protože nejsem klasický zaměstnanec, tudíž si můžu zcela volně rozvrhnout povinnosti. Síť klientů si buduju vlastním tempem, můžu využívat bezplatných školení a po nástupu jsem měla při splnění podmínek 1,5 roku garantovanou fixní odměnu. Díky tomu všemu mi zbývá čas na sebe i na malou a můžu být mámou na plný úvazek. Asi to bude znít trochu přehnaně, ale mám pocit, že nakonec jsem našla práci snů,“ shrnuje Andrea.

Spolupracovat s pojišťovnou MetLife jako pojišťovací poradce má řadu výhod. Sami si organizujete čas, máte zdarma školení, fixní odměnu až 1,5 roku při splnění daných podmínek, zázemí nadnárodní korporace, možnost kariérního růstu a žádná příjmová omezení. Informace o nabídkách spolupráce s pojišťovnou MetLife naleznete na www.metlife.cz/kariera

 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku