Dítě Nikol Moravcové je prý celý Jan Punčochář. Kdo to tvrdí?

Nikol napsal někdo z fanoušků, že její dcera je celý Jan Punčochář.
Foto: Profimedia / koláž SM
Sdílej na facebooku
5. března  2020 
 08:17

Blogerka Nikol Moravcová je už od července maminkou. Společně se svým manželem Karolem vychovává dceru Violet. Bývalá modelka a moderátorka se svou holčičkou často chlubí na sociálních sítích. Teď ale dostala ledovou sprchu. Kdosi z fanoušků jí napsal, že v dceři vidí známého kuchaře Jana Punčocháře. 

"Já si nemůžu pomoct, je strašně podobná na Honzu Punčocháře," napsal Nikol kdosi na Instagramu. Influencerka to vzala s humorem a odpověděla: "Lol. To bude těma bagetama, co papá maminka." Vypadá to, že Nikol stále kojí. I když pár dnů po porodu se svěřila, že kojení strašně bolí. Je skvělé, že vytrvala. 

Nikol podoba dcery s Janem Punčochářem asi nedala spát, protože do dalších instastories dala fotku známého kuchaře a připsala:  "Něco na tom bude." A následně ještě fotku Violetky ve vaničce a připsala: "Vy jste pitomý, teď v ní furt uvidím toho Punčocháře." 

Celý příběh má vtipnou dohru. Jan Punčochář pozval Nikol na oběd. "Těšte se na fotku," píše Nikol, které se prý o té podobě i zdálo. 

S manželem Karolem, se kterým má dceru Violet, se Nikol seznámila na seznamce. "Na normálního chlapa jsem čekala skoro deset let. Karol mě po čtyřech měsících požádal o ruku, na moje třicátiny. Dneska jsem strašně šťastná, že jsem si počkala na toho pravýho," svěřila se v rozhovoru pro Maminku.cz.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku