40 mladých hvězd, které vypadají stejně jejich slavní rodiče

Tyhle děti rozhodně rodiče nezapřou!
Foto: Profimedia.cz
Sdílej na facebooku
15. července  2020 
 06:00

Začínají se sami věnovat muzice, hrát, zpívat, vystupují na molech. Případně už v oboru nějaký ten čas působí. Nebo si hledají svou vlastní a úplně jinou cestu životem. V každém případě si většina lidí musí všimnout toho, jak podobní jsou svým slavným otcům či matkám. Řeč je o potomcích celebrit, kteří své rodiče zkrátka rozhodně zapřít nemohou. 

Najdete je nejen v zahraničí, ale i u nás. Stačí se podívat například na tvář mladého hudebníka Artura Štaidla, aby se každému vybavila podoba jeho slavného otce Ladislava. Nebo tvář Charlotte Gottové, úspěšné začínající zpěvačky, která je výrazně podobná svému nedávno zesnulému otci. Zvláště když si vybavíte jeho fotky z mládí se štíhlejší tváří a havraními vlasy. 

Také někdejší přítelkyně Karla Gotta Alice Kovácsová má potomka, který jí je velmi podobný – už dospělou dceru Rozálii, jejímž otcem je její manžel Ondřej Havelka. S ním má ještě syna Huga. 

Také v zahraničí se najdou dvojice rodič a dítě, u nichž je podoba taková, až se na mysl derou slova o klonování. Stačí se podívat třeba na snímky herečky Reese Witherspoon a její dcery nebo na záběry Toma Hankse se synem. Příkladů je ale mnohem více. Posuďte sami! Tady je NAŠE VELKÁ GALERIE.

Bára Nesvadbová: Dcera si pokojíček vždycky vymýšlela sama:

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku