Jak rostou děti Anny Geislerové, Leony Machálkové či Ivety Bartošové? Podívejte se!

Leona Machálková se synem Arturem, Anna Geislerová se synem Brunem a Linda Finková s Matyášem
Foto: Profimedia.cz
Sdílej na facebooku
24. května  2019 
 08:00

Zatímco některé celebrity se snaží, aby se jejich děti před objektivy moc neobjevovaly, jiné je prezentují jako nedílnou součást svého života a běžně s nimi chodí i na různé akce. Podívejte se, jak jim za poslední roky potomci vyrostli. 

Hned několik českých zpěvaček se může pochlubit dospělým nebo dospívajícím synem – jako například Lucie Bílá, která je matkou čtyřiadvacetiletého Filipa. Leona Machálková se nedávno nechala vidět se svým synem Arturem (16) a také syn Venduly Pizingerové-Svobodové už dávno není malé dítě, vytáhlému Jakubovi je třináct. Dvaadvacet je Arturovi Štaidlovi, jehž rodiči jsou zpěvačka Iveta Bartošová a hudebník Ladislav Štaidl. 

Malá už dávno není ani čtrnáctiletá Christel Lilly Kraus, dcera herečky Markéty Hrubešové, nebo šestnáctiletá Bibiana, jejíž matkou je spisovatelka Bára Nesvadbová a otcem exministr Karel Březina. Osmnáct už je  bude Marině Mrázové, dceři herečky Mahuleny Bočanové a Viktora Mráze. 

A jak vypadá pokojíček Bibiany, dcery Báry Nesvadbové? Podívejte se 

100 mimořádných fotek z porodu! Podívejte se, jak ho rodiny prožívají

100 mimořádných fotek z porodu! Podívejte se, jak ho rodiny prožívají

Hodně syrové i něžné, plné emocí a každopádně opravdové a silné. Přesně takhle totiž porod vypadá. Podívejte se do galerie a připomeňte si chvíle,…celý článek

Jak okamžitě utišit plačící dítě? Trik zkušeného pediatra, který funguje!

Jak okamžitě utišit plačící dítě? Trik zkušeného pediatra, který funguje!

Tipů a triků na utišení plačícího dítěte jste jistě vyzkoušela a vyslechla mnoho. Podívejte se na to, jak si s miminky poradí Robert Hamilton, americký…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku