Tři děti Kate a Williama: Komu jsou George, Charlotte a malý Louis podobní?

Video se připravuje ...
Královští sourozenci děkují zdravotníkům! Potlesk za boj proti koronaviu
Foto: Kensington Royal
Sdílej na facebooku
23. dubna  2020 
 06:00

Druhé narozeniny nejmladšího potomka Kate a Williama, který neuvěřitelně vyrostl, svádí k debatám, komu jsou vlastně královské děti podobné. Princezně Charlotte bude v květnu pět, Georgeovi v červenci sedm let. Komu jsou královské děti podobné? 

Zatímco první rok dva to vypadalo, že malá princezna Charlotte bude ze všeho nejvíce podobná své babičce královně Alžbětě, minimálně poslední rok dva to vypadá, že daleko více jde do podoby své matky. Nedělá to jen čím dál podobnější účes.

Nicméně třeba očima Charlotte stále připomíná svou prababičku královnu, zatímco podobu princezny Diany byste v její tváři hledali marně. Každopádně z malé holčičky už je podobně jako z její matky módní ikona

George zase roste do podoby svého otce prince Williama, ačkoli už teď není tak světlovlasý. William byl dlouhé roky zářivý blonďáček stejně jako jeho matka Diana, z jejíž podoby syn mnohé podědil. Georgeovy rysy jsou ve srovnání s nimi o něco měkčí, obličej je kulatější. Očima chlapeček ze všeho nejvíc připomíná svou matku Kate

A Louis? Tam se zatím výrazná podoba dlouho hledala obtížněji, ale teď už je naprosto jasné, že bude stejně jako jeho starší bratr také podobný spíš tátovi. 

Oba rodiče Charlotte, George a Louise jsou vysocí. Zatím to vypadá, že ze starších dětí je vytáhlejší malá holčička - na fotkách je vidět, že je skoro tak vysoká jako její starší bratr. 

Kdyby snad z fotek malých princátek chtěl někdo usuzovat na jejich povahu, vyšlo by mu asi tohle: Charlotte je spíše veselá, už dneska se s úsměvem a máváním rukou zdraví s přihlížejícími, George bude zádumčivější. Najít snímek, kde se směje, dá práci. Louis je zatím především prostě roztomilý. 

Podívejte se,  jak vypadala jako dítě sama vévodkyně a jak rostou její děti:

Louis, pátý v řadě na trůn, se narodil na svatého Jiří 23. dubna 2018 v soukromém křídle Lindo Wing nemocnice St Mary's v londýnské čtvrti Paddington.

Mimochodem, královští rodiče teď učí děti doma, stejně jako mnoho jiných po celém světě. Oba starší sourozenci už chodí do školy, do níž se na ostrovech nastupuje ve čtyřech letech. Domácí škola je podle slov vévodkyně pořádná "náročná". Pochvalovala si zároveň, že existuje spousta on line možností, jak děti vzdělávat. 

Podívejte se, královští sourozenci se přijeli do porodnice podívat na miminko:

Video se připravuje ...
Královští sourozenci se přijeli podívat na miminko • VIDEO: 

Nejste náhodou MAMINKA ROKU? Pokud se přihlásíte do naší soutěže, můžete se jí stát. Hledáme největší hrdinky, skvělé blogerky a podnikatelky. Všechno o soutěži najdete ZDE. Přihlásit můžete sama sebe nebo třeba svou kamarádku. Těšíme se na vás. 

Není to už trochu moc? Mimořádně detailní fotky porodů mohou šokovat

Není to už trochu moc? Mimořádně detailní fotky porodů mohou šokovat

Porodní fotografové jsou čím dál odvážnější. A rodiče, kteří si jejich služby objednávají, taky. Svědčí o tom třeba mimořádná intimita snímků, které…celý článek

 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku