Charlotte s Georgem hvězdami další svatby! Málem je srazil vítr

Video se připravuje ...
Charlotte a George přijíždějí na svatbu princezny Eugenie
Foto: Youtube/Royal Channel
Sdílej na facebooku
12. října  2018 
 14:59

Uplynulo sotva pár týdnů od svatby kamarádky vévodkyně Kate, kde na sebe skoro celou pozornost strhly královské děti v průvodu družiček a pážat, a je tu další podobná událost, kde Charlotte a George vystupují ve stejné roli. Vdávala se princezna Eugenie. 

Když se skupinka pážat blížila ke kapli svatého Jiří – té samé, kde se na jaře brali Meghan a Harry – strhl se takový vítr, že malého prince  George a jeho sestru Charlotte málem srazil k zemi. Skupinku vedla čtrnáctiletá Louise Windsor, která měla dost práce se šaty, které jí vítr zvedal až někam k pasu. Louise je dcerou prince Edwarda a Sophie, hraběnky z Wessexu. 

Princezna Eugenie z Yorku (28) je sestřenicí Williama a Harryho a její manžel také není – podobně jako Meghan – zrovna šlechtického původu. Někdejší barman Jack Brooksbank se živí jako manažer nočního klubu a plánuje vybudování sítě vlastních restaurací. 

Rodiči Eugenie jsou princ Andrew – mladší bratr prince Charlese – a jeho žena vévodkyně Sarah. 

 


Branky, body, kokoti: Ženy jsou chytré, až když zestárnou!

Branky, body, kokoti: Ženy jsou chytré, až když zestárnou!

Taky vás fascinuje, že když jsou některé ženy chytré, dotáhnou to až na premiérku? Nás ne. Ale najdou se mudrlanti, kteří takovou pitomost klidně řeknou…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku