Vendula Pizingerová bude mít dítě. Budeme čtyři, oznámila na svém Instagramu

Tak to je velké překvapení!
Foto: Profimedia.cz
Sdílej na facebooku
1. května  2020 
 09:43

Tak to je pro spoustu lidí překvapení. Vendula Pizingerová (48) dnes na svém Instagramu oznámila, že její rodina se rozroste o další dítě. Spolu s manželem Josefem (32) a synem Jakubem (15), kterého má s hudebním skladatelem Karlem Svobodou, tak budou čtyři. 

"Jedině děti vědí, co hledají, a tak si najdou své rodiče... Tohle dítě si našlo nás a my budeme 4," napsala Vendula Pizingerová, prezidentka nadačního fondu Kapka naděje. 

Není přitom jasné, zda je v jiném stavu, nebo rodina dítě například adoptuje, ale všechny reakce pod příspěvkem včetně těch od známých osobností reagují stejně: gratulují Vendule k těhotenství. Občas se nicméně někdo pozastaví nad věkem budoucí matky – letos v únoru jí bylo 48 let. Její muž Josef, kterého si vzala v roce 2015, je o 16 let mladší. 

Vendula Pizingerová, rozená Horová, si v roce 1995 vzala za muže hudebního skladatele Karla Svobodu a žili spolu v Jevanech. V lednu 1996 se jim narodila dcera Klárka, která bohužel ve čtyřech letech zemřela na leukémii. 

V roce 2005 se jim narodil syn Jakub. V roce 2007 spáchal její manžel sebevraždu. V roce 2008 se začala objevovat na veřejnosti s podnikatelem Patrikem Aušem, toho si v září 2009 vzala, ale jejich manželství nevydrželo a rozvedli se.

V září 2015 se Vendula potřetí vdala, když uzavřela manželství s o 16 let mladším Josefem Pizingerem, synem své kamarádky.

Za svou činnost byla několikrát oceněna titulem Žena roku. 

 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku