Eva Herzigová a další VIP matky, které se nechaly vyfotit nahé na obálky známých časopisů!

Sdílej na facebooku
27. června  2020 
 06:00

Začala to kdysi herečka Demi Moore na snímku od slavné fotografky Annie Leibovitz. Od té doby slavných matek, které se nechaly vyfotit s těhotenským břichem na titulní stranu nějakého známého magazínu, přibylo. Zatím nejnověji to byla herečka Chloe Sevigny. 

Decentní fotka těhotné herečky Chloe Sevigny vyšla na titulce květnového čísla magazínu The Cut. Je něžná, trochu retro, ve stylu dvacátých let minulého století.

Příběh jejího vzniku každopádně stojí za zmínku. 

Fotografka Elizaveta Porodina totiž fotku pořídila přes Zoom, protože kvůli pandemii koronaviru a povinné karanténě se s filmovou hvězdou nemohla setkat osobně. 

Několik týdnů po nafocení snímku pětačtyřicetiletá herečka porodila své první dítě, syna, který dostal jméno Vanja Sevigny Mačkovič. Jeho otcem je Sinisa Mačkovič, ředitel umělecké galerie. 

Chloe Sevigny se tak svou fotkou připojila k slavným matkám, které se neváhaly nechat i v těhotenství zvěčnit na titulkách, a to s minimem oblečení. Vedle Demi Moore tam patří i modelky Eva Herzigová nebo Cindy Crawford, slavná tenistka Serena Williams a také mnoho zpěvaček. 

100 mimořádných fotek z porodu! Podívejte se, jak ho rodiny prožívají

100 mimořádných fotek z porodu! Podívejte se, jak ho rodiny prožívají

Hodně syrové i něžné, plné emocí a každopádně opravdové a silné. Přesně takhle totiž porod vypadá. Podívejte se do galerie a připomeňte si chvíle,…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: Aneta Pařízková

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku