Dojetí, něha i slzy štěstí. Tak vypadá první setkání otců s miminky po porodu

...
Foto: International Association of Professional Birth Photographers
Sdílej na facebooku
17. června  2017 
 06:00

Narození dítěte často střídá jeden dojemný moment za druhým. A vystupují v nich nejen novopečené matky a novorozeňata, ale taky otcové. Někteří se do porodů zapojují naplno, jiní jsou spíše v pozadí. Podívejte se na tatínky u porodu, jak je zachytili fotografové na snímcích poslaných do soutěže o nejhezčí porodní fotky roku. 

Podívejte se třeba na tuto fotku. Je na ní tatínek, který po celou dobu porodu nesmírně pomáhal své ženě, která navzdory dvěma epiduralům rodila s potížemi. Neopustil ji ani na sekundu a nakonec se rozplakal. 

...
...
Autor: International Association of Professional Birth Photographers

Není zdaleka jediný, jak ukazuje celá velká galerie otců u porodu. Vybrali jsme ji pro vás z několika set krásných porodních snímků, které vyfotili členové International Association of Professional Birth Photographers Image. Poslali je do soutěže o porodní fotku roku. 

Dojměte se s námi a nezapomeňte, že právě zítra je den otců.  

A tady máte ještě jednoho tatínka, který pomáhal u porodu doma:

 

Bohyně kojení: Kontroverzní a přitom něžné fotky budí pobouření

Bohyně kojení: Kontroverzní a přitom něžné fotky budí pobouření

Fotografka Ivette Ivens je velkou příznivkyní kojení, a to včetně kojení na veřejnosti, které část lidí odsuzuje. Ona se na takovou kritiku rozhodla…celý článek

Vitacit, šuměnky, jesenka... 10 pochoutek, které jsme jedli jako malí. A přežili jsme!

Vitacit, šuměnky, jesenka... 10 pochoutek, které jsme jedli jako malí. A přežili jsme!

Cukry a zase cukry! Mnoho dětí dnes sladkosti vůbec nesmí. Jejich rodiče dbají na zdravý životní styl, což je naprosto v pořádku. Nic se však nesmí…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku