To je nápad! Domácí sada pro umělé oplodnění, která slouží i jako erotická hračka

Vypadá to jako erotická pomůcka, ale hlavní účel je jiný: početí
Foto: Profimedia
Sdílej na facebooku
8. února  2020 
 06:00

Skvělý nápad a dokonalé provedení! Když se delší dobu snažíte o početí potomka, ze sexu se může stát trochu nezáživná povinnost. Jak vrátit do ložnice radost a potěšení? Tahle souprava usnadní dopravení spermií na správné místo a zároveň poslouží jako zábavná sexuální pomůcka!

Toužíte po dítěti a otěhotnění se pořád nedaří? Praktikujete „plánovaný“ sex, ze kterého se postupně vytrácí vášeň? Pak vás možná bude zajímat šikovný vynález, který navrhla polská designérka Kamila Rudnicka. Údajně je doslova zaplavena žádostmi a dotazy, kde je možné novinku koupit. 

Domácí inseminační souprava umožní, aby se vysoce intimní proces usnadňující oplodnění ženy mohl uskutečnit v pohodlí a soukromí domova.

Přímo ve vaší ložnici. Inseminaci (neboli zavedení spermií přímo do dělohy) obvykle provádí lékař ve sterilním prostředí ordinace, a to pomocí stříkačky a dlouhé tenké kanyly. Díky tomuto setu ale můžete stejnou proceduru snadno praktikovat přímo v manželské posteli. A užít si to!

A co víc, užijete si u toho spoustu radosti, jelikož sada funguje rovněž jako párová sexuální hračka. Což byl také hlavní záměr autorky, která ji navrhla tak, aby navrátila do intimního života partnerů toužících po dítěti vášeň a touhu.

Samozřejmě existují i sofistikovanější metody umělého oplodnění, které doma provést nelze, ale o to tady nejde. 

Méně stresu, více radosti

Použití setu umožní, aby se i muž nadále cítil součástí procesu početí, což se u umělého oplodnění v ordinaci zrovna neděje. 

Designérka Kamila Rudnicka navíc poukazuje na to, že pokud si žena použití soupravy užije, tím spíše přijde do jiného stavu – přinejmenším některé studie ukazují, že pokud zažije orgasmus, stoupá pravděpodobnost otěhotnění až o 15 procent.

Zároveň designérka tvrdí, že ustoupí stres, který bývá spojován s umělým oplodněním u lékaře, zvláště pokud jde o opakované pokusy. Zvýšení hladiny stresových hormonů snižuje nejméně o desetinu šanci na úspěch. 

Fantazii se meze nekladou a způsob využití je jen na vás. Souprava je vyrobena z měkkého lékařského silikonu, má něžnou růžovou barvu a vypadá podobně jako minimalistické dildo (a může tak také posloužit). Součástí je sklenice na sperma, to se pak jednoduše pomocí jakési „stříkačky“ a měkkého ohebného aplikátoru „nasaje“ a pohodlně zavede, kam je potřeba.

Sdílej na facebooku
Autor: Simona Procházková

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku