Disneyovské kouzlo!

Disneyovské kouzlo!
Foto: TM TOYS
Sdílej na facebooku
14. listopadu  2017 
 00:00
Prezentace klienta

Asi neexistuje na světe osoba, která by neznala slovo „Disney“. Jistě každý mladý a starý aspoň na okamžik vstoupil do pohádkového světa Disneyho, s jeho neobvyklými příběhy často nerealistických hrdinů, ale ukazujících hodnoty, které stojí za to následovat. 

Začátky Walta Disneyho nebyly snadné. Do Los Angeles přijel ve věku 19 let, v kapse měl 40 dolarů. Díky svému odhodlání a mimořádné představivosti během čtyřiceti let postavil impérium, které nás baví dodnes. Od první filmové realizaci pohádky Disneyho uplynulo téměř 50 let! Je velmi těžké uvěřit, ale tak staré jsou jedné s prvních pohádek Walta Disneyho. Je snadné identifikovat se s postavami, jejichž problémy a dobrodružství jsou stále aktuální. To co přitahuje nejvíce je svět fantazie, ve kterém všechno je možné a každý z nás může se vrátit do doby svého dětství.

Oblíbení hrdinové

Děti, které poprvé poznávají magický svět Disneyho, určitě ho budou milovat, stejně jako my, kteří jsme na těch pohádkách vyrostli. Jak je možné nemilovat okouzlujícího Mickey Mouse, vždycky usměvavého a připraveného žertovat, nebo sladké a koketní Minnie, která miluje sport, rozumí módě a je vyvolenou Mickeyho. Samozřejmě, mezi početné postavy patří věrný společník, na kterého nejde zapomenout – Pluto, s kterým Mickey vždy může počítat.

Autor: TM TOYS

Bohatý svět Disneyho

Seriály a filmy jsou hlavním, ale ne jediným prvkem Disneyho světa. Všude je možně si koupit maskoty, figurky, hry, sladkosti, nálepky, omalovánky a knihy (jak v papírové, tak i v multimediální verzi). Postavy Walte Disneyho lze nalézt také na různých předmětech - od hrnků až po mikiny spotiskem, a dokonce i zubní kartáčky. Společnost TM Toys usiluje také o splnění široké škály požadavků trhu a má velmi bohatý sortiment plyšových hraček s licencí Disney. Zvláště pozoruhodné jsou interaktivní plyšáci Mickey Mouse, Minnie, Pluto z animovaného filmu „Mickey a závodníci“, které pří stisknutí břicha vytvářejí legrační zvuky. Minnie Mouse také posílá sladké polibky, kdy přiložte její plyšovou tlapku k obličeji.

Autor: TM TOYS

Všechny hračky jsou vyrobeny z měkké látky, ke které se děti radí přitulí. Samozřejmě, mimo hlavní funkce, které by měly splňovat všechny hračky, což je „bavení děti“, interaktivní hračky mohou také rozvíjet koordinaci oko-ruka a senzorické schopnosti. Tento typ hračky interaguje s dítětem - hračka ovlivňuje dítě a dítě hračku. To umožňuje dítěti pozorovat a učit se mnoho chování, stimulovat představivost, ale také podporovat vlastni vývoj.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku