Maminka roku: Přímý přenos na webu a na Facebooku. Buďte u toho s námi

Video se připravuje ...
Maminka roku: Přímý přenos na webu a na Facebooku. Buďte u toho s námi
Foto: Maminka/Karel Dlabač
Sdílej na facebooku
10. října  2019 
 12:19

Zajímá vás, jak to dopadne? Nás moc! A chceme, abyste u toho byli s námi, a proto vám celý slavnostní večer v pražské restauraci SOHO dopřejeme v přímém přenosu, abyste hned věděli, kdo letošní ročník soutěže Maminka roku vyhrál. Hledáme jednu celkovou vítězku a pak nejlepší z maminek blogerek, hrdinek a podnikatelek. Bude to těžká volba, už teď víme, že skvělé jsou všechny! 

Staňte se divákem a sledujte nás v úterý 15. 10. od 19 hodin. Slavnostní vyhlášení soutěže MAMINKA ROKU najdete on-line na BLESK.cz a také na Facebooku Maminky.

Připomeňte si našich devět finalistek – jejich medailonky najdete ZDE. A pamatujte: ještě pořád je můžete komentovat, a přispět tak k rozhodnutí poroty o tom, kdo se stane celkovou vítězkou soutěže Maminka roku. 

Kdo zasedne v porotě? Vedle partnerů společností Baby Direct, Answear a Dr.Max a šéfredaktorky časopisu Maminka Alice Rossi i patronky jednotlivých kategorií Tamara Klusová, Marika Šoposká a Andrea Růžičková. Těšit se můžete i na skvělý doprovodný program včetně hudebního vystoupení Tomáše Kluse.

Celým programem bude provázet Vojtěch Bernatský. Podívejte se na jeho vtipné home video: tohle mu vzkazuje dcera. 

Video se připravuje ...
Co vzkazuje Vojtěchovi Bernatskému jeho dcera?

 

Sdílej na facebooku
Autor: Maminka.cz
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku