Poslední volná místa na workshopech Vánočního jarmarku Blesku. Dorazte taky!

Předvánoční trhy mívají neopakovatelnou atmosféru
Foto: istock.cz
Sdílej na facebooku
28. listopadu  2019 
 06:00

Máte program na následující víkendy? Máme pro vás tip spojený s blížícími se Vánocemi. Workshopy se zajímavým programem, kde si můžete vyrobit adventní věnec, vánoční ozdoby a naučit se balit dárky v rámci blížícího se Vánočního Jarmarku Blesku. To zní dobře, ne? 

Bez sváteční výzdoby by to snad ani nebyly vánoční svátky a adventní věnec patří ke klasice, kterou má na stole každá z nás. Přijďte si vyrobit svůj vlastní originál šitý na míru vašemu vkusu i ladění bytu.

Kombinovat můžete různé materiály, barvy nebo styly. Vše přesně podle vašich představ a pod vedením zkušené floristky, která vám prozradí svoje triky a vychytávky. A nebojte, výrobu zvládne každá z vás. Budete překvapená, jak jednoduché to je. Workshopy jsou určené pro dospělé, na registraci se dostanete proklikem z webu akce ZDE 

Na tomto odkazu zároveň najdete všechny podrobné informace, které by vás mohly zajímat. Workshopy jsou celkem tři, konají se tři po sobě jdoucí neděle - 1., 8. a 15. prosince, vstup na každý z nich stojí dvě stě korun.  

Co si na nich vyrobíte? Tohle jsou jejich témata:

  • Adventní věnce a vánoční dekorace
  • Techniky balení vánočních dárků 
  • Malování a zdobení vánočních ozdob s výrobním družstvem IRISA

Vánoční Jarmark Blesku nabízí ještě mnohem víc než zajímavé workshopy. Milujete Vánoce? Sváteční atmosféru, všechny ty vůně, chutě a světla. V pražské Kotvě si celý prosinec přijdete na své. 

V redakci Blesku Vánoce milují, proto připravili a zrealizovali projekt oslav nejkrásnějších dní v roce pod názvem Vánoční jarmark Blesku.

Pohádkový svět v centru Prahy ve 3. patře obchodního domu Kotva můžete navštívit od 29. listopadu do 22. prosince, najdete v něm 28 stánků a více než 100 prodejců z celého Česka, ke kterým byste těžko hledali cestu. A oni k vám.

Můžete se těšít na atmosféru staročeské vesničky a na místo, kde se dá koupit originální dárek od kreativních řemeslníků, šikovných lidí, malinkých začínajících firmiček, nebo úžasných maminek, které jsou třeba momentálně na mateřské a které vyrábí doslova na koleni krásné věci.

Také děti si na místě vyrobí vlastní sváteční dekorace ve vánočních dílničkách, nachystáno je divadélko a samozřejmě nebude chybět betlém, nebo Ježíškova poštovní schránka. Své dopisy a přání mohou děti napsat přímo na místě. Vánoční atmosféru a pohodu zde mohou návštěvníci užívat celý Advent.

Vstup je zdarma.

Pro více informací jděte na jarmark.blesk.cz

 

Sdílej na facebooku
Autor: wall

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku