Aneta Vignerová si vybírala kočárek, Nikol Moravcová se chystá čistit dceři zoubky

Modelka Aneta Vignerová s přítelem Petrem Kolečkem čekají první společné dítě
Foto: Trendy Baby
Sdílej na facebooku
7. února  2020 
 06:00

Zajímavé novinky představil před pár dny obchod s vybavením pro nejmenším děti Trendy Baby. Na akci dorazilo hned několik maminek a budoucích VIP maminek, které si hned na místě vyzkoušely například novou kolekci kočárků značky EGG. 

Čestnými hosty akce byla modelka Aneta Vignerová s přítelem Petrem Kolečkem, jejichž první potomek se má narodit koncem února. Vozit by ho měla v kočárku značky EGG, který jí podle jejich slov vyhovuje nejvíce a že jich nevyzkoušela zrovna málo. 

Do obchodu Trendy Baby v pražské Michli dorazila i modelka Kristýna Schicková, tenistka Andrea Hlaváčková, Nikol Hezucká, moderátorky Hanka Mašlíková a Tereza Tobiášová a influencerky mamaDomisha, b.a.b.i.k.a, Similife či mumsformums. 

Všichni hosté si mohli užít výborného občerstvení, o které se postaral Oliver Pape z bistra YOLO.

Známé matky se svými potomky dorazily i na otevření obchodu Profimed Baby zaměřeného na péči o zuby. Nabízí množství produktů od zubní pasty až po edukativní knihy či hračky a k navštívení je v pražské nákupní galerii Westfield Chodov.

Dorazila například čerstvá dvojnásobná maminka Andrea Kerestešová Růžičková, Petra Svoboda se synem Edíkem, herečka Vlastina Svátková nebo Nikol Moravcová.

Právě Nikol útulný obchůdek nemohla po dlouhou dobu opustit. „Jsem nadšená, jaký je tady výběr! Čekala jsem, že tu najdu převážně produkty na dětské zoubky, teď si ale odnáším hmatové knížky, sluneční brýle Babiators a Prsťáček s gelem na čištění prvních zoubků. Zkrátka vše, co moje Violetka „nutně“ potřebuje,“ řekla modelka a influencerka.

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku