Restart s Dietou představuje patrony kategorie FIT

Foto: iStock.com
Sdílej na facebooku
24. února  2020 
 12:40

Jeden má sport doslova v náplni práce, druhý se mu teď začal věnovat ještě intenzivněji a s větší zodpovědností, protože má určitý cíl, za kterým si jde. Oba dva se ale shodují na tom, že chtějí pohybem motivovat druhé k lepšímu pocitu, energii i dobré kondici. Představujeme vám patrony soutěže Restart s Dietou v kategorii Fit Václava Krejčíka a Ivu Pazderkovou.

Václav Krejčík 

VIP patron soutěže Restart s Dietou kategorie FIT.

Jeden z nejznámějších českých jógových lektorů, autor řady CD, DVD, knih, majitel energy studií a programů.

„Restart pro mě znamená životní změnu, a tak jsem rád, že jsem se mohl zúčastnit a přispět třeba malou motivací a ukázkou, co všechno lze.“

A co Vaška vystihuje? Vypůjčili jsme si jeho slova z jeho webu:

„Moje výkonnost závisí na času, který mám sám pro sebe a pro rodinu. Bez času sám se sebou, buď v tichu meditace, nebo při józe a sportu nebo se psem v lese, bych svůj čas využíval neefektivně. Řízení firmy a týmu vyžaduje mou energii, kterou čerpám ve chvílích volna. Power jóga, jako má úžasná společnice, mi při ranní praxi vlévá energii a vytrvalost do žil a já pak v klidu zvládám sebe a život. Vyzkoušel jsem si, jaké to je zakolísat a dostat se z rytmu a rituálů. Spokojenost, která díky organizovanosti zaplňovala mou mysl, tak byla ztracena. Trvalo mi šest měsíců, než jsem se sebral, ale díky těmto měsícům jsem pochopil, jak jsou řád a rituál důležití parťáci pro udržení energie a vitality v běžném dnu.

Nyní je čas pro to na sobě makat, užívat si život, pracovat i odpočívat, poznávat, cestovat a přemýšlet o tom, jak žít naplno. Vydal jsem novou knížku Žijte jógu, kde je mnoho tipů, jak život udělat krásným, vzrušujícím a zajímavým. Pojďte se mnou do toho! 

Píšu do svého blogu moje cesta o józe, přináším různé tipy, reportáže z cest, motivuji k udržení kondice sportem a jídlem, a tak pojďte číst, komentovat a dávat své tipy, ať se cítíme dobře.“

Iva Pazderková

VIP patronka soutěže Restart s Dietou v kategorii FIT.

Herečka, moderátorka a zpěvačka.

„Restart je změna, v mém případě životní změna a možnost motivovat druhé a ukázat, že když se člověk rozhodne a jde si za svým, tak to jde.“

A jak to má Iva s pohybem?

Jak sama říká, pohyb miluje, protože je nezbytnou součástí jejího života. A tak se rozhodla si ke svému životnímu jubileu nadělit účast na soutěži Bikiny body. Sportuje odmalička a moc ráda. Nejen kvůli kondičce, ale především kvůli tomu, jaký to má vliv na psychiku. Endorfiny jsou pro ni ta nejlepší droga, ale také nejlepší lék. Říká o sobě, že je za poslední roky vcelku aktivní rekreační sportovec. Její vášní je běh, tenis a také posilovna. Ale prý chodila i na tréninky pingpongu. Pokud jí to čas dovolí, pak sportuje klidně každý den. Většinou jí to ale vyjde tak na 3–4 dny v týdnu. Nyní, jak již zmínila, trénuje na soutěž bikiny fitness. Občas musí vstávat i ve tři čtvrtě na pět ráno, aby pro sebe urvala čas na cvičení. Ale chce tím ukázat, že i zaměstnaná žena si na cvičení dokáže najít čas.

Sdílej na facebooku
Autor: Petra Lamschová
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy