Osmiměsíční dvojčata olympijskými hvězdami! Díky matce se stala hitem internetu

I takhle vypadá olympijské fandění. Maminka fotí dvojčata v kostýmech sportovců. Inspirovala se reálnými úbory amerických týmů.
Foto: IG Meagan Shemenski
Sdílej na facebooku
24. února  2018 
 06:00

Potrvá to ještě pěknou řádku let, než se budou moci dvojčata Benjamin a Zachary Shemenski zúčastnit olympiády. A kdo ví, jestli z nich vůbec vyrostou sportovci, ale už teď mají díky své mamince pěkně našlápnuto. V průběhu celé olympiády je fotila v zábavných sportovních kostýmech. A fotky se staly na internetu senzací. Chlapečci potom originálními maskoty amerického týmu. 

"Naši chlapci se narodili se špičatýma ušima a my jsme žertovali, že vypadají jako elfové," napsala jejich maminka Meagan Shemenski serveru Today.com. V tu chvíli prý dostali nápad nafotit dvojčata v kostýmech skřítků. "Na Vánoce tak vznikla série fotek Elf on the Shelf. Strašně moc se líbila rodině i ostatním a pořád se ptali, kdy budou další fotografie," vysvětluje máma kluků, která má ještě dvě dcery. 

S fotografkou a rodinnou přítelkyní Genevive Collins vymyslela, že Benjamina a Zacharyho nafotí jako sportovce na olympijských hrách. Inspirovaly se i skutečnými sportovními úbory. Původně byly fotky určené jen pro rodinu, avšak když je na Instagramu označilo několik lidí, staly se virálními. "Vůbec jsme nečekali, že by mohly mít takový úspěch," říká maminka dvojčat. 

I takhle vypadá olympijské fandění. Maminka fotí dvojčata v kostýmech sportovců. Inspirovala se reálnými úbory amerických týmů.
I takhle vypadá olympijské fandění. Maminka fotí dvojčata v kostýmech sportovců. Inspirovala se reálnými úbory amerických týmů.
Autor: IG Meagan Shemenski

Olympiáda v Pchjongčchangu už je u konce. Bude Shemenski s Collins pokračovat ve focení chlapečků? "Možná! Až budou chlapečci větší a pohyblivější, bude to daleko náročnější je udržet na jednom místě. Ale je to výzva," dodává Meagan. Podle ní už takhle nafotily stovky fotografií, než získaly těchto osmnáct povedených snímků, které vysílají do světa. 

Na budoucí olympijské naděje se můžete podívat v naší FOTOGALERII. Kreativní maminku pak můžete sledovat na jejím Instagramu TADY

Sdílej na facebooku
Autor: kog

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku