Holčička dostala záchvat smíchu během akrobatického letu

Video se připravuje ...
Holčička má záchvat smíchu během akrobatického letu.
VIDEO: Youtube
Sdílej na facebooku
16. května  2017 
 06:00

Děti prý nemají pud sebezáchovy. Nebojí se v situacích, ze kterých nám dospělým naskakuje husí kůže. Příkladem může být roztomilá holčička Léa. Ve svých čtyřech letech zažila něco, co pravděpodobně nikdo z nás nezažije celý život – akrobatický let. A její reakce? Při vrutech a otočkách letadla spustila nezadržitelný smích. Možná už jste tohle video viděli, ale nám připadá naprosto kouzelné. No, uznejte sami.

Kanaďan Raphael Langumier je pilot letadla a s dcerou Léou létá od dvou let. Jednoho dne se rozhodl, že by jeho holčička mohla zažít opravdové dobrodružství, a ve vzduchu s ní provedl pár vrutů. Celou situaci nahrával na video. To, co přišlo, ale málokdo čekal. Tehdy čtyřletá Léa se vůbec nebála, naopak si akrobacii hodně užívala. Smála se a chichotala celou dobu letu. Dokonce tatínka žádala, aby vruty a otočky dělal znovu a znovu.

Babičky, tohle nedělejte! 10 věcí, které naštvou rodiče vašich vnoučat

Babičky, tohle nedělejte! 10 věcí, které naštvou rodiče vašich vnoučat

Prarodiče hrají v životě dítěte velmi důležitou roli. No, uznejte sami, kdo z nás nevzpomíná na dětství a léto strávené u babičky nebo dědečka? Ovšem…celý článek

„To je první let mé čtyřleté dcery Léy. Zeptala se mě, jestli bychom ve vzduchu mohli dělat i ty obrácené věci. Diskutovali jsme o tom, přehodnotili to a nakonec jsme do toho šli. A výsledek je velice veselý,“ řekl Raphael Langumier.

Z videa je jasně patrné, že holčička má létání v krvi. Aby ne, oba její rodiče se letectví věnují profesionálně. Raphael je nejen zkušený pilot, ale také prezident quebeckého leteckého klubu Quebecs Aviation RL a maminka je letuška. 

Co vy na to? Zkusili byste si akrobatický let? A pustili byste do ultralightu své dítě? Napište nám přímo pod článek.

Šikovná holčička? Zapomeňte, děti se chválit nemají, tvrdí část rodičů

Šikovná holčička? Zapomeňte, děti se chválit nemají, tvrdí část rodičů

Pamatujete? Po roce 1990 začala v Česku přísná výchova ustupovat a děti se začaly chválit. Za všechno, všude a pořádně nahlas. To se poslední roky…celý článek

10 ožehavých dětských otázek. Tady máte ty nejlepší odpovědi!

10 ožehavých dětských otázek. Tady máte ty nejlepší odpovědi!

Děti jsou tvorové zvídaví. Často rodiče přímo atakují záplavou otázek. Jak na ně reagovat? Rozhodně je neodbývejte. Vše jim vysvětlete úměrně jejich…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku