10 dortů, které se opravdu nepovedly. Očekávání vs. realita

Takhle dopadl zámek pro princezny. Ty věže ani nebudeme komentovat.
Foto: Boredpanda.com
Sdílej na facebooku
9. května  2017 
 06:00

Dětská oslava se neobejde bez báječného dortu. Poslední dobou jsou velkým hitem sladké pohádkové postavičky a motivy z dětských seriálů. Na internetu je mnoho inspirace. Jenže! Ne všechny jsme cukrářky a pekařky a občas se to prostě nepovede. Tady je deset dortů, které dopadly špatně. Ale kdo ví, třeba chutnaly skvěle! 

Rozhodli jste se své dítě potěšit dortem s obličejem Elsy nebo Malé mořské víly, ale krém nedrží, poleva se roztéká a výsledek tak nějak neodpovídá realitě? Nezoufejte. Nejste sami. Tady je fotogalerie dortů, které se nepovedly. Sestavil je server Boredpanda.com. A čtenáři mohli dokonce hlasovat o ten nejnepovedenější nebo nejvíce vtipný. 

A tady máte jedno roční dítě, které se na dort rovnou vrhlo!

Který z nepovedených dortů vás rozesmavá nejvíce? Jaký je váš favorit? Pište nám přímo pod článek.

Nepovedené vánoční fotky dětí: Představy versus realita. To se nepovedlo!

Nepovedené vánoční fotky dětí: Představy versus realita. To se nepovedlo!

Fotoagentury stejně jako sociální sítě a reklamy jsou plné rozkošných momentek, na kterých malé děti pózují s vánočními ozdobami a světýlky. Vždycky…celý článek

Máte nešikovné dítě, které vůbec nekreslí? Tohle ho bude bavit. Podívejte se na video:

Jak okamžitě utišit plačící dítě? Trik zkušeného pediatra, který funguje!

Jak okamžitě utišit plačící dítě? Trik zkušeného pediatra, který funguje!

Tipů a triků na utišení plačícího dítěte jste jistě vyzkoušela a vyslechla mnoho. Podívejte se na to, jak si s miminky poradí Robert Hamilton, americký…celý článek

Bohyně kojení: Kontroverzní a přitom něžné fotky budí pobouření

Bohyně kojení: Kontroverzní a přitom něžné fotky budí pobouření

Fotografka Ivette Ivens je velkou příznivkyní kojení, a to včetně kojení na veřejnosti, které část lidí odsuzuje. Ona se na takovou kritiku rozhodla…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: kog

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku