Neuvěřitelně vlasaté dítě. Tomu se jen těžko dá uvěřit!

Ale to česání!
Foto: Shutterstock.com
Sdílej na facebooku
1. dubna  2017 
 10:00

Hláškou "Nech se ostříhat, jsi zarostlý jak Ezop" se tentokrát neřiďte. Hitem internetu se totiž stávají fotografie miminek s neobvykle dlouhým hárem. Odstartoval to příběh malého Brita Fergusona Hillmana, jehož vlasovou pokrývku by mu mohl závidět nejeden dospělý muž. 

Britské deníky přinesly příběh sotva několikaměsíčního Fergusona Hillmana, který je na první pohled trochu jiný než ostatní kojenci v jeho věku. Má totiž mnohem více vlasů. Není se čemu divit, má to v genech. Ani jeho tatínek a sestra neměli nikdy o hustou vlasovou pokrývku nouzi. Ferguson, ačkoliv je mu teprve půl roku, byl už dvakrát stříhaný a v nejbližší době bude muset na holičskou sesli zamířit znovu. 

Proč se některé děti rodí vlasaté a jiné ne: A jaké vlasy jednou budou mít?

Proč se některé děti rodí vlasaté a jiné ne: A jaké vlasy jednou budou mít?

Mí první dva synové se narodili plešatí, takže byl dost velký šok, když ten třetí vypadal jako černovlasý hipík s takovým množstvím vlasů, že jsem…celý článek

Maminka malého vlasáče, Hayley Hillman, si myslela, že jde o něco podivného, nezvyklého. Stav číra jejího syna ji lehce znepokojoval, ve srovnání s ostatními dětmi, které mají "normální" délku a hustotu, vypadal Ferguson jako podivín. Během pár dnů se ale na internetu začaly objevovat fotky vlasatých miminek, které Hayley uklidnily. A tak si pomyslela, že místo toho, aby z toho byla rozhozená, by si měla užívat, že její syn má takové bujné kadeře. 

Podívejte se, jak si jiné a zatím ne tak vlasaté miminko užívá umývání vlasů!

Doktor natočil "něžný" císařský řez. Neuvěřitelné záběry, jaké jste ještě neviděli

Doktor natočil "něžný" císařský řez. Neuvěřitelné záběry, jaké jste ještě neviděli

Někdy jsou ženy po císaři smutné, že dítě neporodily přirozenou cestou, ovšem i císařský řez může být nezapomenutelný. Třeba jako ten, který vidíte…celý článek

Jak okamžitě utišit plačící dítě? Trik zkušeného pediatra, který funguje!

Jak okamžitě utišit plačící dítě? Trik zkušeného pediatra, který funguje!

Tipů a triků na utišení plačícího dítěte jste jistě vyzkoušela a vyslechla mnoho. Podívejte se na to, jak si s miminky poradí Robert Hamilton, americký…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku