Popletené batole: Chlapeček je zmatený, když vidí svého otce a jeho dvojče

Video se připravuje ...
Batole je zmatené, když vidí svého otce a jeho dvojče
VIDEO: Facebook/Stephen Ratpojanakul
Sdílej na facebooku
14. února  2016 
 06:00

Když dal Stephen Ratpojanakul na Facebook video, na kterém jeho malý syn nedokáže rozlišit, kdo je jeho otec a kdo je jeho strýc, netušil, že si ho za pár dnů prohlédne osmnáct milionů lidí. Půlminutové video ale rozhodně stojí za vidění: čtrnáctiměsíční Reed je na něm úplně zmatený z toho, že vidí dva stejné dospělé muže, a oba je považuje za své otce. To, že jsou to dvojčata, samozřejmě nechápe. 

"Táta" říká malý Reed při pohledu na jednoho i druhého muže. Není divu – jeho otec Stephen (v šedém svetru vlevo) vypadá úplně stejně jako jeho strýc Michael, otcovo dvojče. Pravda, oba k tomu trochu přispěli tím, že strýc si vzal brýle, které normálně nenosí, ale chlapeček byl popletený, i když si oba muži pro změnu brýle zase sundali.  

A ještě jedna věc je hodně zajímavá. Také Reedova matka Carroll Shaw Ratpojanakul pochází z dvojčat a také ona je si se svou sestrou hodně podobná. Ale v jejich případě se Reed nikdy nesplete. "Vždycky pozná, kdo je jeho matka," řekl chlapečkův otec serveru Buzzfeed.com. 

...
...
Autor: Facebook Carroll Shaw Ratpojanakul

Neuvěřitelně dojemné: Dívky našly pod stromečkem adoptovaného bratra

Neuvěřitelně dojemné: Dívky našly pod stromečkem adoptovaného bratra

Předčasný, ale mimořádně vítaný dárek nalezly pod vánočním stromečkem tři malé sestry z amerického Dallasu. Rodiče jim tam položili malého bratra,…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku