Legrační a dojemné: Miminka a batolata vs. domácí zvířata

Legrační a dojemné: Miminka a batolata vs. domácí zvířata
Nejmenší děti se dokáží se zvířaty skvěle zabavit
Foto: Shutterstock.com
Sdílej na facebooku
12. února  2016 
 18:00

Ne každé zvíře snese malé děti, ale pokud jsou na sebe navzájem zvyklé od malička, funguje to. I některá starší zvířata dokážou přijmout děti postupně přicházející do rodin za členy své smečky. Legrační scénky, jaké jsou k vidění na tomto videu a jaké vás možná díky takovému soužití čekají, můžete brát jako bonus. 

Na jedné straně jsou rodiče, kteří se pro své děti snaží vytvořit co nejsterilnější prostředí, na straně druhé ti, kteří se nebojí, když si miminko nebo batole lehne na deku k psovi nebo kočce.

Vypadá to přitom, že dětem podobné spojenectví přináší spoustu výhod – kromě zábavy je to i výchova k zájmu o druhé a zodpovědnosti, rovněž se zdá, že děti z podobného prostředí jsou zdravější. 

Jen je potřeba dodržovat dvě pravidla: zvířata by měla být čistá a odčervená a malé děti by s nimi nikdy neměly zůstávat o samotě. 

Jak okamžitě utišit plačící dítě? Trik zkušeného pediatra, který funguje!

Jak okamžitě utišit plačící dítě? Trik zkušeného pediatra, který funguje!

Tipů a triků na utišení plačícího dítěte jste jistě vyzkoušela a vyslechla mnoho. Podívejte se na to, jak si s miminky poradí Robert Hamilton, americký…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku