V čem je jiné největší hračkářství ve střední Evropě, které otevřelo v Praze?

V čem je jiné největší hračkářství ve střední Evropě, které otevřelo v Praze?
Hračky mají být především zábava
Foto: Hamleys
Sdílej na facebooku
18. května  2016 
 14:00

Pobočka britského hračkářství Hamleys se stala největším obchodem svého druhu ve střední Evropě. Kromě množství hraček nabízí Hamleys také zážitky pro celou rodinu. Za některé si budete muset připlatit, ale část si můžete užít, aniž by vaše peněženka utrpěla. 

Nejen na dvě obří poschodí plná hraček, ale také na vodní svět, tobogan, kolotoč a další atrakce láká nové hračkářství, které se začátkem května otevřelo v centru Prahy. Hamleys chce nabídnout především radost z hraček a jedinečné zážitky pro rodiny, které by se zde měly zabavit komplet a lépe, než kdyby se všichni vydali třeba do kina. 

"Hamleys je místem, kde hračky ožívají před zraky dětí i rodičů," říká PR manažer Michal Večeřa a dodává: "Pracují zde týmy školených demonstrátorů, kteří dětem rádi hračku předvedou a nechají je si pohrát. Máme zde jedno jediné pravidlo: že žádná pravidla neexistují. Chceme, aby tu všem bylo dobře."

Otec se oblékl jako Darth Vader a šel vzbudit dvouletého syna

Otec se oblékl jako Darth Vader a šel vzbudit dvouletého syna

Představte si, že byste spali, když by vás z postele najednou vytáhl někdo, koho se vážně bojíte. Někdo, kdo hrozivě sípe a mluví jen díky hlasovému…celý článek

Je fakt, že návštěva Hamleys je zážitkem, i když zrovna žádnou hračku koupit nejdete. S kolegyní jsme se shodly, že člověk si tu připadá tak trochu jako v Londýně. Děti se tu skutečně zabaví a může být problém je odsud dostat, ale je tu i malá kavárna, kde na ně zatím můžete počkat. To, zda odejdete bez nákupu, je nakonec jen na vás – Hamleys udává, že nakonec něco nakoupí asi třetina návštěvníků. 

Jak to v hračkářství vypadá a jak se tam děti cítí, můžete vidět v následující reportáži:

Mimochodem – ještě tu shánějí demonstrátory, kteří budou dětem nabízet a předvádět hračky. Chtějí po nich jediné: aby je hračky také bavily a aby své nadšení dokázali dávat dál. 

Sdílej na facebooku
Autor: is

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku