Tříletá holka se stala hvězdou Instagramu! Její módní kreace vás dostanou

Hollie Lawlor
Foto: Instagram/Hollie Lawlor
Sdílej na facebooku
23. srpna  2018 
 06:00

Máte-li doma malou dceru, pak víte, že holčičky se obvykle rády oblékají jako princezny, nazouvají si vaše boty a navlékají na sebe oblečení všeho druhu. A hlavně kolem třetího roku je tahle vášeň populární. Tříletá Hollie Lawlor z Dublinu tuhle vášeň povýšila na víc než na obyčejnou hru. Její modely se začaly objevovat na Instagramu a mají tisíce sledovatelů!

Hollie na fotografiích nepředvádí princeznovské růžové modely, jak by se dalo od tříleté holky očekávat, ale má na nich image dospělé ženy. Snaží se napodobovat instagramové blogerky či modelky, které předvádějí skutečné modely slavných módních značek, a nutno říct, že jim pěkně šlape na paty. Kdo ví, jestli z ní neroste jejich budoucí kolegyně.

Je skvělá, přirozená a svou novou „hru“ velmi miluje. Ráda se nechává fotit a ani trochu se nestydí předvádět. Její matka Pamela ji podporuje a s úsměvem říká, že její tříletá dcera dokáže rozpoznat všechna designová loga a všechny módní značky! Ať je to Gucci, Versace, Adidas nebo Armani. Tedy klobouk dolů!

A jak k tomu vlastně došlo? Když se Hollie narodila, matka Pamela jí začala šít oblečení, které jako by z oka vypadlo skutečným značkovým modelům. Když vyrazily na procházku, všichni z nich byli u vytržení, jak se jim líbily. Pamela začala věci prodávat, ale po návratu do práce už šila jen pro svou dceru. Napadlo je modely fotit a dávat na Instagram. Do akce se zapojil i táta, který funguje jako fotograf.

Je to jistě úžasný nápad, ale neměla by se tříletá holka zajímat i o jiné věci? Jak říká matka malé modelky, není důvod ke strachu. Stejně jako jiné tříleté holčičky má ráda zvířata, zpívá a tancuje. Od září prý začne chodit do divadelní školičky. Zcela jistě tam ale přijde v některém ze svých úžasných modelů. Jsme zvědaví. Snad bude vedle skvělých modelů umět i pozdravit.


Co si myslí šestiletá holčička o mateřství? Podívejte se na VIDEO:

 

 

 

Sdílej na facebooku
Autor: aši

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku