Zlatíčka: Začíná semifinále! Kdo bude bojovat o 30 000 korun?

Zlatíčka: Začíná semifinále! Kdo bude bojovat o 30 000 korun?
Foto: Shutterstock.com
Sdílej na facebooku
10. října  2016 
 12:00

Jestli jste dosud nestihli přihlásit své dítě do soutěže Zlatíčka, pak už to nedoženete. Dnes v pravé poledne se totiž uzavřela brána na přihlašování, teď už můžete jen hlasovat pro favorita. Pokud se dostal do užšího výběru. 

Dostali jste se se svým zlatíčkem mezi sto nejlepších ve vaší věkové kategorii? Pak se můžete radovat, postupujete do semifinálového kola! V něm už se ale nehlasuje přes internet, ale pomocí SMS zpráv. 

Na rozdíl od internetového hlasování toto není nijak omezeno. Své preference a sympatie můžete vyjádřit pomocí SMS zpráv zaslaných na číslo 900 99 10. Cena jedné zprávy je 10 korun. Ovšem pokud si chcete pojistit, že postup do finálového kola bude hladší, můžete si poslat i SMS balíčky. 

Zlatíčka 2016: Obhájí malá Klaudie své vítězství?

Zlatíčka 2016: Obhájí malá Klaudie své vítězství?

Loni se vítězem soutěže Zlatíčka stala tříměsíční Klaudie. Od finálového kola uplynulo sedmnáct měsíců a z vítězky je dnes upovídaná holčička, která…celý článek

V rámci jedné SMS v hodnotě 6 hlasů odeslané na číslo 900 99 50 bude cena takového balíčku činit 50 Kč vč. DPH pro všechny mobilní operátory a v rámci jedné SMS v hodnotě 10 hlasů odeslané na číslo 900 99 80 bude cena takového balíčku činit 80 Kč vč. DPH pro všechny mobilní operátory.

Telefonuje
Telefonuje
Autor: shutterstock.com

Hlasování potrvá až do příštího pondělí, do 17. října do 12.00. Z něj postupuje prvních třicet z každé věkové kategorie. Dohromady se tedy o titul Zlatíčko popere 90 soutěžících. Finálové kolo započne o den později, v poledne 18. října, a svého favorita můžete podporovat až do 24. října do 12.00.

Chlapeček nebo holčička: Kdo vyhraje letošní zlatíčka? Ještě stále můžete přihlásit svoji fotku

Chlapeček nebo holčička: Kdo vyhraje letošní zlatíčka? Ještě stále můžete přihlásit svoji fotku

Ve hře je stále třicet tisíc korun a nejen to. Řeč je o soutěži Zlatíčka 2016, krom hlavní ceny jsou připraveny odměny pro celkem patnáct soutěžících.…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku