Na Vánoce domů: Tuhle vánoční reklamu milujeme! Dojme i vás?

Video se připravuje ...
Dojemná vánoční reklama londýnského letiště Heathrow
Foto: Youtube/Heathrow Airport/Supermámy
Sdílej na facebooku
29. listopadu  2019 
 06:00

Tahle reklama má jednoduchý název. Prostě "Na Vánoce domů" a jejími dvěma hrdiny je pár medvídků, od pohledu ne nejmladších. Nebo to medvídci nejsou? Nechte se překvapit. 

Jakmile dojde na Vánoce, dojímá se i nejeden otrlý cynik. A tahle reklama londýnského letiště Heathrow je k tomu jako dělaná - mimochodem, byla to jejich vůbec první vánočně laděná. 

Ve spotu dlouhém necelou minutu a půl sledujete starší manželský pár plyšových medvídků, kteří se zřejmě vydali na dlouhou cestu za svými blízkými. Jsou vážně roztomilí, vyladění do každého detailu. Můžete je sledovat, jak  trochu vyplašeně vystupují z letadla, jak bez brýlí nemohou přečíst ukazatele na letišti nebo jak zápasí s těžkými kufry. 

Medvídkům nechybí čepice, respektive klobouk. Je to vlastně tak trochu varianta na medvídka Paddingtona, pokud s tedy oženil, protože o tom kniha nehovořila. Každopádně, pak to přijde - dojemná scéna na závěr to celé ještě vylepší. Prozrazovat vám ji nebudeme, ale fanoušky filmových momentů a la Láska nebeská mi mohla potěšit. 

Reklama byla součástí kampaně k 70. výročí založení letiště Heathrow a jeho obchodní ředitel Jonathan Coen k tomu prostřednictvím tiskové zprávy uvedl, že i pro letiště jsou svátky výjimečné, protože všude je plno rodin a přátel, kteří se dlouho neviděli. "Doufáme, že díky medvědům procházejícím přes letiště úplně cítíte to vzrušení," dodal.

Jak vyrobit adventní kalendář pro děti: Desítky nápadů, jak může vypadat

Jak vyrobit adventní kalendář pro děti: Desítky nápadů, jak může vypadat

Nechcete dětem kupovat hotový adventní kalendář, ale chcete jim vyrobit originální vlastní? Směle do toho, možností je spousta. Můžete ho vyrobit z…celý článek

Hračky vašeho dětství! Pamatujete tyhle stavebnice, panenky a autíčka na ovládání?

Hračky vašeho dětství! Pamatujete tyhle stavebnice, panenky a autíčka na ovládání?

Když se s našimi dětmi v redakci bavíme o tom, jaké hračky jsme měli v dětství my, nemohou uvěřit tomu, že jsme vyrostli bez lega. Nebo s jednou maličkou…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku