50 geniálních vychytávek pro školáky. Neuvěříte, co všechno mají ve školách

50 geniálních vychytávek pro školáky. Neuvěříte, co všechno mají ve školách
Fotografie
Foto: internal
Sdílej na facebooku
20. května  2017 
 06:00

Učení nemusí být nuda. Některé školy se snaží, aby se děti vzdělávaly zábavnou formou a aby se i neoblíbené předměty staly zajímavější. Mnohé české školy by se mohly inspirovat v zahraničí. Tady je 50 školních "vychytávek".

Taky jste jako malí počítali schody? Představte si, že v některých školách děti stoupají po schodech a zároveň si opakují násobilku, učí se čísla v různých jazycích nebo si opakují vzorce. Když pak děti zavírají dveře, mohou si zopakovat úhly. Chemickou tabulku prvků mají před očima v podobě poliček nebo ji mají namalovanou na stropě. Také při pohledu na obyčejné hodiny se něčemu přiučí. 

Nechte se inspirovat v galerii! 

10 dortů, které se opravdu nepovedly. Očekávání vs. realita

10 dortů, které se opravdu nepovedly. Očekávání vs. realita

Dětská oslava se neobejde bez báječného dortu. Poslední dobou jsou velkým hitem sladké pohádkové postavičky a motivy z dětských seriálů. Na internetu…celý článek

Školy po celém světě vymýšlí různé nápadité "vychytávky", které ulehčují život nejen studentům, ale i učitelům. Server Boredpanda.cz vybral některé z nich a my vám je také představujeme v naší galerii. Schválně, který nápad vás nejvíce zaujal? Klidně nám napište do diskuze.

 Máte doma školáka nebo předškoláka? Podívejte se na první dětský polibek 

Všechny tyto slavné ženy rodily po čtyřicítce. Jak jim to s dětmi sluší?

Všechny tyto slavné ženy rodily po čtyřicítce. Jak jim to s dětmi sluší?

To, že mají ženy dítě po čtyřicítce, leckdy i první, není v dnešní době nic neobvyklého. I my máme v redakci mnoho supermatek, které se rozhodly pro…celý článek

Dojemné fotografie sourozenců, které vás chytnou za srdce!

Dojemné fotografie sourozenců, které vás chytnou za srdce!

Není nic roztomilejšího, než když se podíváte na fotky, na nichž se poprvé uvidí starší bratři nebo sestry se svými právě narozenými sourozenci. No…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku