Den otců je tady! Jak to sluší slavným českým tátům s jejich dětmi?

Jan Saudek se ženou Pavlou Houdkovou a dcerou Josefínou
Foto: Profimedia
Sdílej na facebooku
18. června  2017 
 06:00

Podívejte se do naší velké galerie českých i zahraničních slavných otců. Docela jim to s dětmi sluší, viďte. Fotky ukazují, jak za poslední roky vyrostla například Julia, dcera herce Jiřího Langmajera, a malá není už ani Claudie, jejímž otcem je další herec – Martin Zounar. 

Zatímco slavné matky se často rády chlubí svými malými a všelijak nastrojenými ratolestmi, otcové se poslední dobou snad předhánějí v tom, kdo představí urostlejšího syna. S velkým synem se nedávno ukázal Michael Kocáb – stejně jako Martin Dejdar, Bolek Polívka, Martin Donutil či Stanislav Hložek. 

Někteří otcové jsou skoro dokonalí. Tvrdí to třeba Emma Smetana o svém partnerovi Jordanovi. Schválně si to poslechněte:

 

Podívejte se i na další potomky celebrit, tentokrát se slavnými matkami:

 

 

Jak to malé princezně Charlotte a jejímu bratrovi slušelo na svatbě tety Pippy?

Jak to malé princezně Charlotte a jejímu bratrovi slušelo na svatbě tety Pippy?

Svatba Pippy Middleton byla velkolepá a jako družička na ní nechyběla ani malá princezna Charlotte, ve skupině dětí doprovázejících nevěstu a ženicha…celý článek

Vitacit, šuměnky, jesenka... 10 pochoutek, které jsme jedli jako malí. A přežili jsme!

Vitacit, šuměnky, jesenka... 10 pochoutek, které jsme jedli jako malí. A přežili jsme!

Cukry a zase cukry! Mnoho dětí dnes sladkosti vůbec nesmí. Jejich rodiče dbají na zdravý životní styl, což je naprosto v pořádku. Nic se však nesmí…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku