Kate a William čekají třetí dítě. Jak by se mohlo jmenovat?

Vévodkyně Kate pár dní před tím, než oznámila třetí těhotenství
Foto: Profimedia.cz
Sdílej na facebooku
4. září  2017 
 12:00

Vévodkyně Kate a princ William oznámili světu radostnou novinu: Čekají další miminko. Princ George a princezna Charlotte se tak dočkají třetího sourozence. Stejně jako u předchozích těhotenství Kate opět trpí silnými těhotenskými nevolnostmi, proto musela zrušit svůj program. A některá média už nyní spekulují, jak by se mohl další královský potomek jmenovat. 

"Jejich královské výsosti vévoda a vévodkyně z Cambridge vám s potěšením oznamují, že vévodkyně z Cambridge očekává třetího potomka. Královna a obě rodiny mají z této zprávy velkou radost," oznámila královská rodina překvapivě prostřednictvím Kensingtonského paláce.

Radostnou novinu sdělili Kate a William světu zrovna v době, kdy čtyřletý princ George nastupuje do školy Thomas's Battersea v jižním Londýně. A učinili tak zřejmě z důvodu Katiných těhotenských nevolností. Kvůli těm totiž musela zrušit svá vystoupení na veřejnosti. Dnes se tedy nezúčastní chystané návštěvy londýnského dětského centra Hornsey Road.

Alice, Alexandra, James, či Philip? 

Přestože oficiální oznámení těhotenství vydala rodina Williama a Kate teprve dnes, britský deník The Guardian již nyní spekuluje o jménech budoucího člena královské rodiny. V případě dívky zmiňuje jména Alice a Alexandra a v případě chlapce tipuje Jamese nebo Philipa.

Zatím není jasné, jak dlouho je vévodkyně těhotná, podle všeho by se George a Charlotte mohli dočkat sourozence počátkem příštího roku.

Kate se touhou po třetím dítěti nijak netajila. O dalším těhotenství Kate nedávno žertovala na své cestě do Polska, když dostala plyšovou hračku. „Budeme muset mít více dětí,“ otočila se s úsměvem na manžela.



I princezna Charlotte se umí vztekat

Už při předchozích dvou těhotenstvích Kate trpěla takzvaným "hyperemesis gravidarum" a hodně zvracela. Když čekala George, byla dokonce hospitalizována v nemocnici a lékaři jí museli podávat velké množství tekutin, živin a jiné posilující látky. Když čekala princeznu Charlotte, pečovali o ni doma v Kensingtonském paláci. I tehdy musela vévodkyně rušit svůj program. 

Kate a William vychovávají již dvě děti, princ George přišel na svět 22. července 2013 a princezna Charlotte 2. května 2015. Takhle jim rostou, podívejte se do galerie.

 

 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku