Princezna Diana a vévodkyně Kate: Byly si jako matky tak podobné!

Foto: Foto: Profimedia.cz, Facebook
Sdílej na facebooku
1. dubna  2017 
 06:00

Jaká by asi byla Diana jako babička? To se bohužel nedozvíme, ovšem můžeme si připomenout, jaká byla máma. Podívejte se na fotografické momentky, které zachycují nejen Dianu, ale taky její snachu Kate v roli matky. Obě vypadají jako mámy nadmíru šťastně.

Princezna Diana (+ 36) by dnes byla díky synovi Williamovi (34) už dvojnásobnou babičkou. A určitě by nevynechala jedinou chvíli, aby byla se svým vnukem Georgem (3,5 roku) nebo vnučkou Charlotte (1,5). Ta zdědila své třetí jméno právě po ní – Diana.

Diana se stala matkou už rok po svatbě, kdy jí bylo jednadvacet let, takže byla velmi mladou maminkou. Na rozdíl od své snachy Kate, která své první dítě porodila ve svých dvaatřiceti. Diana své dva syny Williama a Harryho milovala nade vše, byla oddanou matkou a pokoušela se, aby poznali i život mimo palác.

Podívejte se na VIDEO, které zaznamenává nejkrásnější momenty Diany a Kate s jejich dětmi:

Podobně se chová jako matka i Kate, která řeší se svými dětmi stejné problémy jako „obyčejné“ mámy. Před několika dny ve svém veřejném projevu v Londýně otevřeně připustila, že rodičovství je těžké i pro princezny.

„Být matkou je obohacující a nádherný zážitek. Nicméně je to taky velká výzva. I pro mě, která má velkou podporu v rodině, je to někdy těžké. Nic vás opravdu nemůže předem připravit na čirou a ohromující zkušenost, a to být matkou. Mateřství je plné složitých emocí radosti, vyčerpání, lásky, to všechno smíchané dohromady.“

 

 

 

Sdílej na facebooku
Autor: aši

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy