Skvělé nápady: Jak přesvědčit děti, aby jedly více ovoce?

Používejte vykrajovátka. A určitě přijdete i na něco dalšího.
Foto: Shutterstock
Sdílej na facebooku
15. října  2016 
 06:00

České děti moc ovoce bohužel nejedí. Pokud hledáte způsob, jak ty svoje naučit, aby se do ovoce zamilovaly, pak se zkuste inspirovat našimi zábavnými a kreativními tipy. A opravdu fungují!

Je to tak – čím legračněji bude ovoce na stole vypadat, tím spíše děti přesvědčíte, že i konzumace ovoce může být zábavou. Malé děti rozhodně k ničemu nedonutíte, a násilím už vůbec ne. Zkuste při servírování použít následující tipy:

GALERIE: Takhle nápaditě se dá nabídnout ovoce

Jaké triky používáte u vás doma vy, když chcete děti přesvědčit, aby jedly ovoce?

3054580:gallery:true:true

 

 

 

Sdílej na facebooku
Autor: aši

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku